Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți comediani din România. Anul 2023 a fost unul extrem de greu pentru acesta, care nu doar că a trecut printr-un divorț, însă a avut parte și de o veste neașteptată din partea femeii care i-a dat viață. Mama lui Cătălin Bordea a aflat că i-a recidivat cancerul, o boală cu care s-a luptat mulți ani de zile.

Comedianul trece acum printr-un alt moment de cumpănă, după ce femeia care i-a dat viață s-a stins din viață.

Vestea a fost confirmată de apropiații lui Cătălin Bordea pentru WOWbiz.ro. În urmă cu un an de zile, acesta vorbea despre momentele dificile prin care a trecut, inclusiv vestea ca mama ei încă se luptă cu cancerul. După ce s-a întors din America, cea care l-a adus pe lume i-a dat vestea tristă. Cu toate acestea, Cătălin Bordea mărturisea că vrea să fie puternic pentru oamenii din jurul lui.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

Cătălin Bordea, despre problemele de sănătate ale mamei sale: „Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă” 

Cătălin Bordea își anunța fanii în anul 2017, printr-o postare, cu privire la boala cu care se lupta mama lui. El o lăuda pe mama lui, care deși a fost diagnosticată cu cancer și a avut nevoie de tratament, femeia nu și-a pierdut niciodată zâmbetul de pe buze. 

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina.

Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să “deranjeze” pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine.
Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis:”Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit”,
a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare. 

Celebrul comedian a avut o copilărie dificilă, după ce a fost păsărit de propriul tată la vârsta de doi ani. Cătălin Bordea a copilărit alături de bunica lui, după ce mama lui a fost nevoită să plece în străinătate.