Florin Salam și Culiță Sterp au cântat la același eveniment, în Capitală. În urma concertului, unde fanii s-au bucurat și au petrecut pe piesele celor doi artiști, Florin Salam și Culiță Sterp au dat mai multe interviuri jurnaliștilor. Chiar în fața camerelor de filmat, „Regele manelelor” a început să îi spună lui Culiță Sterp părerea lui sinceră despre el și cariera lui.

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp, după ce a fost jefuit din nou! Fanii s-au speriat că nu va mai putea cânta: „Au fost niște probleme”

Celebrul manelist i-a spus colegului său de breaslă că, pe lângă Tzancă Uraganu, se numără printre cei mai buni artiști din România. Pe lângă faptul că este talentat și deștept, Florin Salam a spus despre Culiță Sterp că cel mai important este că are un suflet bun. Culiță Sterp l-a îmbrățișat pe colegul său de breaslă, care i-a mai spus că îl iubește.

Florin Salam: În industria asta, separat de Tzancă, că e familia mea, și are suflet la fel.

Pe omul ăsta îl iubesc în primul rând, separat că își face treaba cel mai bine și e deștept, talent. Asta e important (n. red. arată spre inima lui).

Culiță Sterp: Să îți trăiască familia! Îți mulțumesc din suflet! Și tu la fel. Tu știi părerea mea despre tine.

Florin Salam: Te iubesc! Să mor eu de nu îți spun din suflet.

Cum au reacționat fanii, după ce au văzut discuția dintre Florin Salam și Culiță Sterp: „Așa le zice la toți”

Videoclipul în care Florin Salam și Culiță Sterp își fac unul celuilalt declarații a ajuns viral pe TikTok, iar secțiunea de comentarii este plină de păreri împărțite. Mulți dintre internauți i-au dat dreptate lui Florin Salam și se bucură că un artist precum Culiță Sterp este lăudat pentru munca depusă.

„Am întâlnit zeci de Cântăreți din mai multe genuri muzicale... Culiță Sterp chiar are un caracter aparte....fără fițe și figuri de vedetă”, „Până și Salam a văzut sufletul tău bun‼️ Să rămâi același om ca și până acum”, „Nimeni nu poate spune despre Culiță decât că este un om extraordinar”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori pe TikTok.

În schimb, există și persoane care nu au crezut în discursul lui Florin Salam și despre care spun că folosește aceleași descrieri atunci când vorbește despre alți artiști de manele. 

„Dar pe cine nu iubește el?”, „Minte”, „Vrăjeală de lăutari”, „Salam așa le zice la toți”, „Are vorbele la el pentru toți”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

@neaguvlad88 Parerea lui Florin Salam despre Culita ❤️@Culiţa Sterp @Florin Salam Official ✅ ♬ sunet original- Neagu Vlad