Florin Salam are un nou contract, însă de această dată unul pe care trebuie să îl onoreze cu justiția română. Artistul acuzat de înșelăciune s-a prezentat la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar și a făcut dezvăluiri. Manelistul ar fi fost trădat chiar de apropiații săi.

„Este ceva la mijloc. Ei vor să mă țină de parte de scenă. Eu am luat o sută și ceva de evenimente.

Domnii avocați trebuiesc neapărat să îmi afle despre ce e vorba și atunci să luăm niște măsuri”, a declarat manelistul.

Citește și: Florin Salam s-a întors la secția de poliție! Manelistul se apără și spune că e nevinovat: „E cineva din branșă care face rău”

Celebrul Florin Salam este mai vocal ca niciodată, după ce a fost acuzat că ar fi luat 18.000de

euro de la trei nunți diferite și i-a lăsat pe miri cu ochii în soare. Manelistul e gata să bage mâna în foc că e nevinovat. Se pare că apropiații artistului, cercetați pentru complicitate, ar fi intermediat concertele, dar și evenimentele la care Florin Salam nu și-ar fi făcut apariția.

„Oamenii au avut și ei dreptate, pentru că cineva care s-a ocupat în lipsa mea de agendă, de date și așa, banii n-au ajuns la mine.

Oamenii aveau și ei dreptate și au rămas banii la ei. O să vă spun la momentul potrivit”, a mai spus artistul.

Florin Salam susține că a fost trădat

Straniu e că în urmă cu o săptămână, când Florin Salam a fost ridicat de oamenii legii, la secția de poliție și-a făcut apariția un bărbat, care s-a recomandat a fi impresarul manelistului.

Nimic mai fals, zice Salam, care acuză că și el ar fi fost trădat.

„Oameni d-ăștia care se dau pe lângă mine, stau câte trei, patru luni să afișeze. Oamenii prind încredere în ei și de aceea, încă o dată vă spun. Oameni buni, să vă dea Dumnezeu sănătate. Orice se va rezolva acum, pentru că adevărul va ieși la iveală, dar nu mai aveți încredere în oamenii de pe lângă mine.

Când nu sunt eu de față, când nu încheiem în contract, nu mai vrem să avem de a face cu nimeni”, a mărturisit Florin Salam.

Unul dintre dosarele în care este cercetat Salam ar putea fi clasat 

Bărbatul care i-ar fi dat 10.000 de euro lui Salam să cânte la nunta fiului său spune că lucrurile ar sta complet altfel și ar fi fost de fapt amenințat să își retragă plângerea.

„M-a sunat cineva de la Craiova ca să mă împac cu el, dar eu nu mă împac. Am fost amenințat că o să am probleme dacă nu accept să mă împac cu el, dar a mai sunat și acasă la un cumnat de-al meu, tot așa cu niște amenințări. Vreau să înaintez cu dosarul, orice s-ar întâmpla, chiar dacă mi se întâmplă ceva, nu știu. Mă aștept la orice, dar nu o să mă împac cu el, adică prin lege, prin instanță, ce hotărăște legea”, a declarat bărbatul.

Florin Salam mai e cercetat într-un dosar de înșelăciune de către polițiști din Târgoviște. Manelistul a fost acuzat de o familie în urmă cu o lună că i-ar fi dat 5.000 de euro avans pentru prestația de la nuntă, ce nu a mai fost pusă în scenă. Doar că în acest caz, manelistul și păgubitul ar fi ajuns la o înțelegere, iar dosarul s-ar putea clasa.