Florin Salam a fost ridicat de oamenii legii în dimineața zilei de joi, 14 martie, 2024. „Regele manelelor”, așa cum este numit cântărețul, a fost reținut pentru 24 de ore în calitate de suspect în dosarul în care este acuzat că, după ce a fost plătit pentru a cânta la mai multe evenimente private, manelistul nu și-a mai onorat angajamentele și nici nu ar mai fi returnat banii. În acest dosar, prejudiciul se ridică la 18 mii de euro.

Atunci când a ieșit de la audieri, Florin Salam le-a spus foarte scurt jurnaliștilor prezenți că banii au fost returnați. La fața locului a fost prezentă și Roxana Dobre, soția manelistului, însă nici ea nu a vrut să facă declarații la acel moment.


Mult mai deschis la declarații a fost Tzancă Uraganu, prietenul lui Florin Salam, care a explicat faptul că, după părerea sa, oamenii legii nu ar fi avut de ce să îl rețină pentru o perioadă mai lungă pe „Regele manelelor”.

De asemenea, Tzancă Uraganu este convins de faptul că prietenul său nu ar fi lipsit de la evenimentele pe care a promis să le onoreze dacă nu ar fi trecut prin clipe cu adevărat dificile și dacă nu ar fi intervenit o problemă cu adevărat gravă.

Citește și: Primele imagini cu Florin Salam după arest! Ce a declarat manelistul în fața jurnaliștilor: „Banii sunt dați înapoi”

„V-am spus că nu au cum să îl țină și de ce să îl țină pe cumătrul meu? Ce v-am spus?(...) Ce motive aveau să îl țină? Că a avut și el o problemă și nu s-a prezentat (n.r. la evenimente)? Așa este normal, în afară de cei care mai cântăm și noi așa pe prietenie, că acolo ce contracte să fie? Dar legal așa este, contractul este normal.

De acum încolo se vor lua măsuri să nu se mai ajungă în situații din astea”, a mărturisit Tzancă Uraganu, la Antena Stars.