Săptămâna a început foarte prost pentru Tzancă Uraganu. Cunoscutul manelist a fost audiat de oamenii legii în dosarul legat de banii falși pe care, spune acesta, i-a primit în timpul unor dedicații.

Manelistul e îngrijorat din cauza acestui fenomen și spune că preferă să cânte pe gratis decât să fie pus în astfel de situații teribile chiar de către cei care vor să primească dedicații din partea sa.

„Dacă sunteţi vai de steaua voastră şi vreţi să daţi dedicaţii, daţi, mă, dedicaţii la ureche, că nu vă refuză, mă, fraţilor, nimeni. Uite, am stat pe drumuri, am fost am dat declaraţii, din cauza unor bani falşi. Din 4-5 mâini, s-a ajuns că până la urmă banii ăia au fost de la mine. Au fost de la mine, într-adevăr, din dedicaţii, i-am dat ăluia, ăluia, ăluia şi poliţia s-a sesizat că trebui să vin să dau declaraţii.

Am stat pe drumuri, nici măcar în oraşul meu, la vreo două ore de oraşul meu distanţă. A trebuit să stau toata ziua numai pe drumuri, plus că poliţia mă aştepta de atâta timp. Terminaţi cu banii falşi, vă dăm dedicaţii gratis, spunem ce vreţi voi.

Dacă suntem pe undeva prin străinătate cu banii ăia falşi, ne opresc pe acolo şi nu ne mai dau drumul, cum facem? Hai că în România mai putem s-o dregem, dar ăia prin străinătate, de unde ne ştiu ei pe

noi, poliţia?! Terminaţi, mă, nu mai fiţi aşa, mă, hapsâni, să vă umflaţi în figuri că şi-aşa vă umflaţi pe stomacul gol.

Chiar am fost azi la poliţie, am fost chemat, am dat declaraţii şi am stat pe drumuri pentru nişte bani falşi că vor unii să se afirme. Nu vă e un pic de ruşine, chiar aşa?! N-am mai stat să intru în prea multe detalii, dar data viitoare veţi fi răspunzători, vă garantez 100%, şi nu e de joacă cu banii falşi în România, ştiţi destul de bine că

se pedepseşte grav”, a transmis Tzancă Uraganu, pe TikTok.

Cazul banilor falși a fost scos la iveală după ce angajații unei case de schimb valutar au anunțat autoritățile. Oamenii au intrat la bănuieli după ce s-au trezit cu bancnotele contrafăcute în față. În acest context, oamenii legii au început să facă cercetări.

Citește și: Florin Salam a ajuns pe perfuzii! Imaginea îngrijorătoare cu manelistul de pe patul de spital: „O să vă ținem la curent”

„La data de 19 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizați de către angajații unei case de schimb valutar cu privire la faptul că un bărbat ar fi dorit schimbarea unor bancnote, una dintre acestea fiind susceptibilă a fi contrafacută. Persoana în cauză, un bărbat, de 33 de ani, din Ploiești, ar fi primit bancnota de la persoane necunoscute. În continuare, cercetările au fost preluate de către structura competentă, în vederea clarificării situației și luarea măsurilor legale”,

susțin surse judiciare, notează stiripesurse.ro.