După audierile de la parcheta, anchetatorii au decis ca Florin Salam să nu fie arestat. El va fi cercetat sub control judiciar. Reporterul Adina Iliescu sa venit cu mai multe detalii în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Primele imagini cu Florin Salam după arest! Ce a declarat manelistul în fața jurnaliștilor: „Banii sunt dați înapoi”

„Florin Salam a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după ce ore bune a dat explicații în fața procurorilor de la parchetul de

pe lângă judecătoria Sectorului 1, într-un dosar de înșelăciune. Procurorii au stabilit ca manelistul să fie eliberat de îndată și să poată părăsi țara în următoarea perioadă, o interdicție care nu i-a fost pus lui Florin Salam și asta pentru că, susținea artistul, faptul că are mai multe evenimente deja programate în străinătate. Florin Salam a ieșit de la audieri în aplauzele apropiaților care îl așteptau aici, la parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 1, și spunea manelistul faptul că are încredere în justiția din țara noastră, că sunt mai multe persoane care vor să îi
facă rău, însă se bucură că va merge acasă alături de familie. Cât despre dosarul de la Tribunalul Dâmbovița, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, unde știm foarte bine că în urmă cu o lună, Florin Salam a fost ridicat și dus la audieri acolo, tot pentru a da explicații într-un dosar de înșelăciune. Avocata lui Florin Salam susținea faptul că dosarul va fi clasat și asta pentru că manelistul s-ar fi împăcat cu presupusa victimă.
Deocamdată, acestea au fost informațiile”,
a declarat reporterul Adina Iliescu.