Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore, în urma unor audieri care au avut loc joi, la Secția 2 de Poliție. Manelistul a fost audiat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, după ce ar fi încasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri fără a fi onorat înțelegerile.

Citește și: Florin Salam, săltat de polițiști! Manelistul ar avea probleme cu legea după ce ar fi primit bani să cânte la o nuntă, însă nu le-ar mai fi răspuns mirilor la telefon

„Regele manelelor” a fost săltat de acasă de către polițiști, iar acum este reținut pentru 24 de ore. Alte două persoane sunt cercetate alături de Florin Salam în acest dosar în care prejudiciul este de 18.000 de euro.

„În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți.

Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024”
, a transmis Poliția Capitalei.

Avocata lui Florin Salam a făcut primele declarații: „Lucrurile nu stau chiar așa!”

Florin Salam urmează să fie dus și în fața Parchetului, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Persoanele care l-au reclamat la poliție pe Florin Salam sunt din Ploiești, Dolj și din Argeș, relatează Digi24.

Betarice Comăniceanu, avocata manelistului, a făcut și primele declarații după reținerea clientului ei. Ea a subliniat faptul că nu vrea să ofere prea multe comentarii, iar o declarație oficială va urma în momentul în care se va prezenta cu clientul ei la Parchet. Beatrice Comăniceanu a mărturisit că există dovezi cu privire la plățile făcute față de „presupusele persoane vătămate”.

„Nu doresc să fac comentarii! Nu am dat niciun fel de declarație! Are calitatea de suspect și atâta tot! Lucrurile nu stau chiar așa! Vom fi prezenți la Parchet!

Nu mai doresc să comentez în acest moment. El nu s-a apărat, că nu a dat declarație! Normal că o să dăm declarație la Parchet, pentru că are și el un punct de vedere și vom face și dovezile vizavi de plățile care au fost făcute față de aceste presupuse persoane vătămate”, a declarat avocata manelistului, după ce a ieșit din sediul Poliției București.