Săptămâna a început din nou la poliție pentru Florin Salam. Manelistul a ajuns marți în fața oamenilor legii, pentru a semna măsura controlului judiciar care este impus în dosarul în care este acuzat de înșelăciune.

Florin Salam s-a prezentat marți dimineață la Secția nr. 2 din Capitală, unde nu s-a sfiit să dea și câteva declarații. „Regele manelelor” se apără și spune că nu este vinovat de acuzațiile care îi sunt aduse.

Mai mult decât atât, acesta este convins că toată situația prin care trece este mâna unei persoane care îi dorește răul.

„O să aflați totul de la domnii avocați. Sunt oameni care trebuiau să-și primească banii, de bunăvoie și au fost contra, au vrut mai mult. Credeți-mă din suflet, sunt oameni care vor să facă o grămadă de șmecherii din astea, să îmi facă mie rău.

Nu știu de ce vor să mă țină departe de scenă. Domnii avocați trebuie să-mi afle neapărat despre ce e vorba și atunci să luăm niște măsuri și să vă țin la curent. Nu este bine deloc ce se întâmplă. E cineva din branșă care face rău”, a declarat Florin Salam, la antena3.ro.

Iar Florin Salam nu a scăpat nici pe departe de drumurile la secția de poliție.

Avocata acestuia spune că manelistul trebuie să vină la secție oricând este chemat, în următoarele 2 luni.

„Presupune faptul că, timp de două luni de zile trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la poliție, mai exact, la secția 2, când este chemat. Mai mult decât atât, presupune patru drumuri la poliție, pe lună, deoarece este obligat să semneze într-o zi la o anumită oră, până la expirarea controlului judiciar”,

a declarat Beatrice Comăniceanu, avocata lui, la un post de televiziune.

Florin Salam, acuzat de înșelăciune. Prejudiciul din acest dosar ar fi de 18.000 de euro

Florin Salam a intrat în atenția autorităților după ce au fost depuse mai multe plângeri pe numele său. Manelistul a fost deja audiat în dosarul în care este acuzat de înșelăciune pentru că ar fi încasat sume importante de bani pentru a cânta la evenimente private, lucru pe care ulterior nu l-ar mai fi onorat.

„În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți.  Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024”, a transmis Poliția Capitalei cu câteva zile în urmă.