Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră așa că românii îl cheamă pe artist și în străinătate, unde susține constant concerte sau ia parte la evenimente private. De obicei, concertele sale sunt lipsite de evenimente și toată lumea se simte bine, inclusiv artistul. În ultima vreme însă, se pare că, Culiță Sterp a fost lovit de ghinion.

Recent, Culiță Sterp a cântat la mai multe evenimente în Spania.

De nicăieri, mașina în care se afla acesta a făcut pană, spre marea sa disperare. Chiar dacă a fost un moment foarte neplăcut, cântărețul a ajuns în final la concert.

„Of, viață, dar cu ce-am greșit în viața asta? Am făcut pană. Mai aveam 5 minute până să ajungem. Suntem în Spania și oamenii ne duc de la o cântare la asta, că am venit cu avionul normal.

Nu venim cu mașina, că nu suntem nebuni să venim cu mașina. Dar de la cântare la alta, dintr-un oraș în altul mergem cu mașina și asta e. Am făcut pană. Care ne-ați blestemat?”, a dezvăluit Culiță Sterp.

Vedeta a ajuns în final la concert, însă acolo a avut parte de o altă surpriză neplăcută. Imediat ce a urcat pe scenă, lui Culiță Sterp i s-au rupt pantalonii.

„Ultima poză în costumul ăsta, că mi s-au rupt pantalonii între picioare când am urcat pe scenă”, a mai povestit solistul, în mediul online.

Culiță Sterp a ajuns de urgență la spital după concert: „Ieri la bal, azi la spital”

La finalul lunii trecute, Culiță Sterp a trecut prin câteva zile foarte dificile. Din cauza epuizării și a stării de rău, celebrul cântăreț a ajuns de urgență la spital.

Din fericire, acesta s-a simțit mai bine după ce i-a fost administrată o perfuzie. Artistul a vrut să se pună cât mai repede pe picioare și pentru că urma să aibă un concert peste doar două zile. 

Citește și: Geta Sterp, în lacrimi după ce Iancu Sterp a pierdut meciul cu George Zănoagă! Ce a spus după ce fratele ei a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan: „Pentru mine el oricum este un campion”

„Ieri la bal, azi la spital. Am o febră de duminică, am crezut că trece de la sine dar văd că nu vrea, mai tare s-a agravat”, le-a transmis Culiță fanilor săi, într-o postare pe Instagram, la finalul lunii februarie.