Geta Sterp este foarte apropiată de familia sa. Cu o zi în urmă, Iancu Sterp, mezinul familiei Sterp, a intrat în cușcă împotriva lui George Zănoagă. Meciul a fost foarte important pentru toți cei dragi lui, așa că la eveniment au fost prezente și mama Geta, Geta Sterp și Ileana Sterp, care și-au susținut trup și suflet fratele.

Seara nu s-a încheiat însă cum și-ar fi dorit aceștia, pentru că Iancu Sterp a pierdut în fața lui George Zănoagă.

Cu câteva minute în urmă, Geta Sterp a reacționat la înfrângerea fratelui său din cadrul meciului de miercuri seara. Tânăra a postat un scurt clip video pe TikTok. Cu lacrimi în ochi și vizibil emoționată, Geta Sterp l-a felicitat pe George pentru reușita sa, dar și pe fratele său de care este foarte mândră.

„Vă las un video despre cum mă simt după meciul de aseară.

În primul rând: țin să îl felicit pe George, dar și pe Iancu! Eu sunt foarte mândră de el că nu s-a dat bătut și că a luptat până la final. Sunt supărată pentru faptul că a pierdut, e fratele meu, e sânge din sângele meu, îl iubesc și noi toți 4, ne iubim nemărginit, greu de explicat în cuvinte … îmi doream mult pentru el să fie învingător, deoarece știu cât de mult a tras, cât de mult s-a antrenat.
Dar asta este… trebuie să știi și să pierzi! Pentru mine… el oricum este un campion si mai presus de toate, sunt fericită că nu si-a pierdut caracterul si bunul simț”
, a scris Geta Sterp în descrierea postării de pe rețeaua de socializare.

Zi plină de emoții pentru familia Sterp! Iancu Sterp a pierdut meciul, dar a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Denisa Coțolan: „Femeia vieții mele”

Chiar dacă Iancu Sterp a pierdut meciul cu George Zănoagă, acesta a avut parte de un câștig mai mare, așa cum a declarat chiar el în ring. Vedeta a cerut-o de soție pe partenera lui, Denisa Coțolan.

„Am un câștig mult mai mare, și anume, femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”,

a spus Iancu Sterp.

Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru toți membrii familiei, dar și pentru viitoarea mireasă, care a fost copleșită pe tot parcursul serii.

„Sunt fericită pentru el și scumpa mea Denisa, care a plâns pe tot parcursul meciului! Dumnezeu să îi țină împreună mereu!”, a povestit Geta Sterp.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el.

Viitoarea lui familie”, a transmis și Culiță Sterp în mediul online.