Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și ceruți artiști din România, iar programul lui este unul foarte încărcat. Pe rețelele de socializare, artistul își ține fanii la curent cu toate concertele pe care le susține atât în țară, cât și peste hotare. Oamenii se strâns în număr cât mai mare să asculte piesele acestuia. Nu este o noutate pentru nimeni că viața de artist este una foarte solicitantă, cu multe nopți nedormite, ceea ce poate duce și la apariția unor probleme de sănătate.

În această situație se află acum Culiță Sterp, care a ajuns pe patul de spital în urma unui concert.

Citește și: „Adevărul e că am nevoie de un implant” Culiță Sterp, emoționat înainte de noua intervenție! Cum arată artistul acum

Celebrul cântăreț a împărtășit vestea care i-a alertat pe fani pe pagina sa de Instagram. La scurt timp după ce a fost la un concert, artistul a postat o fotografie în care se poate observa ca se află pe patul unui spital, la camera de gardă,

în timp ce îi sunt administrate niște medicamente prin perfuzie. El le-a dezvăluit fanilor săi că se confruntă cu o febră încă de duminică, însă a crezut că va trece de la sine. Din păcate, s-a întâmplat exact opusul, motiv pentru care a avut nevoie de ajutor de specialitate.

„Ieri la bal, azi la spital. Am o febră de duminică, am crezut că trece de la sine dar văd că nu vrea, mai tare s-a agravat”,

le-a transmis Culiță fanilor săi, într-o postare pe Instagram.

El le-a mai transmis urmăritorilor săi că încearcă să se pună pe picioare cât mai repede deoarece pe data de 1 Martie urmează să aibă un alt concert, în Bistrița.

Cu ce alte probleme de sănătate s-a mai confruntat Culiță Sterp: „De câteva zile nu mai aud cu urechea stângă” 

Nu în urmă cu mult timp, Culiță Sterp le-a mai dat o veste neașteptată fanilor săi. În urma unui concert pe care l-a susținut în Belgia, cântărețul a suferit o otită, din cauza zborurilor cu avionul. După încheierea concertului, el a fost nevoit să se întoarcă în România cu mașina, pe un drum de aproximativ 18 ore. 

„Eu după cântarea de aseară. În altă ordine de idei, am uitat să vă spun că am otită.

Am făcut de la avion. Și de câteva zile nu mai aud cu urechea stângă. Sper să îmi treacă. Am fost la medic și mi-a dat să iau niște pastile și acum vin din Belgia până acasă 18 ore cu mașina, pentru că dacă merg cu avionul o să mi se agraveze și mai tare. Voi nu aveți probleme cu presiunea când mergeți cu avionul?”, a scris Culiță Sterp, la secțiunea de stories de pe Instagram.