Culiță Sterp le-a dat o veste mare fanilor săi! Celebrul cântăreț a decis să își facă un nou implant de păr, iar de data aceasta în România, mai exact în Cluj. Artistul a postat întreg procesul la secțiunea de stories de pe Instagram, unde a anunțat că a luat decizia de a își face din nou implant pentru a acoperi zonele „goale” care i-au rămas în urma celorlalte intervenții. Culiță Sterp a mărturisit că lipsa lui de păr are o cauză ereditară, însă speră ca aspectul părului să se îmbunătățească după această nouă intervenție la medicul

estetician. El a mai mărturisit că are puține emoții pentru ceea ce urmează.

Citește și: Mesajul emoționant primit de Culiță Sterp chiar de ziua lui de naștere! Celebrul cântăreț a împlinit 31 de ani: „Cel mai potrivit e să îți spun fiule”

„Bună dimineața! Astăzi este ziua cea mare pentru mine, pentru că mă duc să-mi fac implant la păr.

După cum se vede, părul meu e foarte rar aici în față. Eu folosesc tot timpul o pudră ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia. Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la Cluj. 
Mi-am mai făcut acum vreo 3-4 ani. Pe parcurs a început să îmi cadă de aici din mijlocul capului, unde n-am avut implant, e o chestie ereditară. Am venit să îmi pun și aici. Am puține emoții”, a declarat Culiță Sterp, pe pagina lui de Instagram.

Ce le-a transmis Culiță Sterp fanilor săi, după intervenție: „S-a umflat puțin capul”

Culiță Sterp și-a ținut fanii la curent cu întreg procesul și chiar a reușit să și filmeze în timpul intervenției, semn că emoțiile au trecut și este pregătit pentru rezultatul final. Imediat după intervenție, celebrul cântăreț a povestit despre modul cum a decurs întreg procesul și faptul că a reușit să doarmă puțin în timpul intervenției. El s-a filmat cu capul bandajat și a dezvăluit că s-a umflat puțin, lucru care este normal după o asemenea intervenție.

În rest, artistul a dezvăluit că nu există niciun fel de problemă. 

„Am dormit un pic în timpul operațiunii(...) S-a umflat puțin capul, dar în rest suntem ok”, le-a mai transmis artistul urmăritorilor săi. Așa cum a făcut și până acum, Culiță Sterp își va ține fanii la curent cu rezultatele pe care le va avea în urma intervenției.