Iancu Sterp a avut miercuri seara un meci cu George Zănoagă în cadrul galelor RFX. Din păcate pentru fanii lui Iancu Sterp, fratele lui Culiță a pierdut meciul. Adevărata surpriză a serii s-a petrecut însă după gală, atunci când Iancu Sterp a decis că este momentul să facă marele pas.

Prin urmare, Iancu a îngenuncheat în ring și a cerut-o pe iubita sa de soție. Denisa Coțolan, cu lacrimi în ochi și copleșită de emoții, a acceptat să îi devină soție partenerului său de viață.

La inedita cerere în căsătorie au luat parte toți frații Sterp, dar și mama Geta.

Iar mama Geta a intrat și în ring, împreună cu două buchete uriașe de flori. Aceasta a ținut să îi felicite pe cei doi îndrăgostiți. Ulterior, mama Geta a postat o fotografie din timpul cererii în căsătorie la InstaStory, împreună cu o mulțime de inimioare.

Toată familia Sterp este fericită că mezinul se așează la casa sa, mai ales că formează de ceva timp un cuplu foarte solid cu iubita lui,

Denisa Coțolan, pe care Iancu o consideră cu adevărat femeia vieții sale, așa cum a spus în momentul în care i-a cerut să fie împreună pentru totdeauna.

Citește și: Geta Sterp, în lacrimi după ce Iancu Sterp a pierdut meciul cu George Zănoagă! Ce a spus după ce fratele ei a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan: „Pentru mine el oricum este un campion”

„Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, a spus Iancu Sterp.

Tot momentul a fost filmat de Culiță Sterp, care este în al nouălea cer și se bucură sincer pentru schimbările benefice care au loc în viața fratelui său.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie!”, a scris Culiță Sterp, pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și un clip video din timpul cererii în căsătorie.