Culiță Sterp le-a dat recent o veste neașteptată fanilor. Celebrul cântăreț a fost recent prezent în Belgia, acolo unde a fost prezent la mai multe concerte. Chiar înainte să se întoarcă înapoi în România, artistul le-a dezvăluit urmăritorilor săi că se confruntă cu o problemă de sănătate. Din cauza zborurilor, el a făcut o otită care îl deranjează foarte tare, motiv pentru care nu mai aude cu urechea stângă de câteva zile.

Chiar dacă a fost la doctor și a început să ia tratament, Culiță Sterp a mărturisit că nu se poate întoarce înapoi în țară cu avionul, motiv pentru care a pornit la un drum de mai bine de 18 ore cu mașina. În cazul în care ar fi zburat din nou, problemele sale s-ar fi agravat. El a postat și o fotografie imediat după concertul ep acre l-a susținut în Belgia.
Din cauza oboselii, cât și a problemelor cu urechea, el a adormit imediat pe canapea. 

„Eu după cântarea de aseară. În altă ordine de idei, am uitat să vă spun că am otită. Am făcut de la avion. Și de câteva zile nu mai aud cu urechea stângă. Sper să îmi treacă. Am fost la medic și mi-a dat să iau niște pastile și acum vin din Belgia până acasă 18 ore cu mașina, pentru că dacă merg cu avionul o să mi se agraveze și mai tare.

Voi nu aveți probleme cu presiunea când mergeți cu avionul?”, a scris Culiță Sterp, la secțiunea de stories de pe Instagram.

De ce surpriză a avut parte Culiță Sterp după ce s-a întors acasă: „Acum pot să dorm liniștit”

După ce a ajuns acasă, Culiță Sterp a fost întâmpinat imediat de fiul său, Milan. Chiar dacă era obosit după drum și acum se confruntă și cu problemele cu urechea, celebrul cântăreț s-a bucurat să petreacă timp alături de cel mic, ceea ce l-a ajutat

și mai mult să se liniștească.

Citește și: „Adevărul e că am nevoie de un implant” Culiță Sterp, emoționat înainte de noua intervenție! Cum arată artistul acum

„După ce am ajuns acasă, după trei zile de cântat și chiar dacă sunt rupt de obosit, nu m-am pus să dorm până nu a venit mami cu „dinozaurul” ăsta de la grădi să îl văd, că îmi era dor de ei.

Acum pot să dorm liniștit”, a mai scris artistul pe pagina sa de Instagram.

Culiță Sterp și logodnica lui, alături de băiețelul lor, au fost recent într-o vacanță de vis în Zanzibar. Nu doar că au petrecut timp de calitate împreună, însă celebrul artist și logodnica lui au sărbătorit și patru ani de relație.