Ileana Sterp a foste mereu deschisă cu cei care o urmăresc în mediul online și de fiecare dată a ales să vorbească din inimă. De această dată, sora lui Culiță Sterp a vorbit despre familie. În timp ce cu mama Geta are o relație foarte bine, cu tatăl ei abia dacă vorbește, chiar dacă tânăra ar vrea din tot sufletul ca situația să fie diferită iar frații Sterp să fie mult mai apropiați de tatăl lor, lucru pe care l-au și încercat în trecut dar care, spune aceasta, nu a dat niciun rezultat. 

„Ei(n.red mama Geta) au crescut într-o familie în care nu se spunea deloc te iubesc. Noi, cei patru frați, am început să spunem treaba asta. Cu tata nu aveam acest obicei. Nu i-am spus niciodată te iubesc și nici el nouă, dar noi între noi, frații, și cu mama ne spunem foarte des, pentru că este foarte important.(...) Lucrurile sunt la fel(n.red cu tatăl fraților Sterp).

Dacă ne întâlnim întâmplător are un comportament foarte ok.

Ultima dată ne-am întâlnit la un târg și eram cu copiii. Așa bucuros a fost, a stat doar cu ei în brațe, îi plac foarte mult copiii, dar în rest nu ne prea căutăm, spre deloc, din nefericire și spre rușinea noastră aș spune, pentru că eu nu-mi doresc să fie lucrurile așa”, a spus sora lui Culiță Sterp, pentru WOWnews

Ileana Sterp a dezvăluit care este una dintre cele mai mari dorințe ale sale: „Nu am speranța că va face asta”

Ileana Sterp a continuat seria dezvăluirilor și a mărturisit care este una dintre cele mai mari dorințe ale sale, în special în această perioadă, în care sărbătorile de iarnă se apropie cu pași din ce în ce mai repezi.

Sora lui Culiță Sterp ar vrea să audă că tatăl ei o iubește și, chiar dacă este cu adevărat un vis pentru ea, nu are mari speranțe că acesta va deveni vreodată realitate.

Citește și: Cum a reacționat mama Geta după ce Iancu Sterp a revenit în cușca RXF! Vestea a venit ca o bombă pentru familie: „Credeam că se lasă de sportul ăsta”

„Noi am mai încercat să-l mai căutăm, să fim mai apropiați, dar nu am reușit și atunci am lăsat și noi lucrurile... Asta ar fi o dorință mare, să-l aud pe tata că îmi spune te iubesc, dar nu cred în asta, nu am speranța că va face asta.(...) Așa e el, o fire mai rece. Și el la fel, a crescut într-o familie în care nu se spunea treaba asta”,

a mai povestit Ileana Sterp, la „Online Story by Cornelia Ionescu”.