La începutul lunii, Iancu Sterp a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan, alături de care formează de ceva timp unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țara noastră. Așa cum era de așteptat, Denisa a spus imediat da, spre marea bucurie a întregii familii Sterp și a tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Chiar dacă s-au logodit de foarte puțin timp, Iancu Sterp și Denisa au stabilit deja data nunții, care va avea loc anul viitor.

„Pe 27 octombrie și pe 28 e ziua mea. Deci cum o să treacă de 12 o să fie și nunta și ziua mea”, a dezvăluit Iancu Sterp, pentru WOWnews.

Mama Geta l-a dat de gol pe Iancu Sterp. Cum a reacționat Denisa Coțolan: „Dacă aveți secrete, nu vorbiți cu mamele”

În ziua cea mare, când Iancu Sterp a luptat în ring și când și-a cerut aleasa inimii de soție, Denisa a mers la meci alături de

Mama Geta. Tânăra a dezvăluit că simțea că se apropie momentul în care Iancu Sterp avea să îi ceară mâna, însă nu știa cu exactitate când va veni acesta.

Mama Geta a lămurit însă totul atunci când a adus acest lucru în discuție, spre marea disperare a lui Iancu, care spera că va putea să țină totul secret și să își surprindă în totalitate viitoarea soție.

Citește și: Cum a reacționat mama Geta după ce Iancu Sterp a revenit în cușca RXF! Vestea a venit ca o bombă pentru familie: „Credeam că se lasă de sportul ăsta”

„Am simțit, dar nu mă gândeam că mă cere dacă pierde, doar dacă câștigă. Povesteam cu ea(n. red. cu Mama Geta) și o întreb dacă știe ceva, dacă se întâmplă ceva în seara asta, și ea zice: ce? că te cere Iancu?”,

a spus Denisa Coțolan.

„Dacă aveți secrete, nu vorbiți cu mamele, sau cel puțin așa e mama. Nu îi spuneți secrete din astea că n-o să iasă bine până la capăt”, a completat imediat Iancu Sterp.