Culiță Sterp este plecat în Italia, acolo unde are mai multe evenimente importante de susținut. Artistul a avut parte de o surpriză de-a dreptul neplăcută, care i-a adus și o pagubă materială notabilă. În timp ce se afla în Italia, mașina formației a fost spartă, iar hoții au furat cu două microfoane, cât și două bagaje.

Citește și: Necazurile se țin lanț de Culiță Sterp! Nu i-a venit să creadă prin ce a trecut înainte să urce pe scenă: „Cu ce-am greșit în viața asta? Care ne-ați blestemat?”

Prejudiciul se ridică undeva la minim 5.000 de euro, fiind microfoane de ultimă generație. Cu toate acestea, celebrul cântăreț a mărturisit că nu înțelege de ce hoții au furat microfoanele, plus cele două bagaje cu haine, având în vedere că în autoturism se aflau și alte bunuri de valoare. Artistul și-a făcut multe griji și a fost și la poliție, pentru a anunța furtul.

„Avem o problemă.

Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact(…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine. Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat că duba era plină de boxe și remorca la fel.
Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea, în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane (…) sunt microfoane de ultimă generație”
, a explicat Culiță Sterp, în cadrul unui videoclip postat pe contul său de TikTok.

Culiță Sterp, noi declarații după ce a fost jefuit în Italia: „Nu vă faceți griji”

Culiță Sterp a postat ulterior încă un videoclip pe contul său de TikTok, în timp ce se afla pe aeroportul din Torino. Celebrul cântăreț și-a liniștit fanii, care s-au speriat că acesta nu îi va mai putea susține concertele din cauza acestui jaf. Artistul a anunțat că a reușit să facă rost de microfoane, însă nu de cele care au fost furate. Culiță Sterp le-a promis fanilor că își va onora fiecare concert programat din Italia. 

„Am rezolvat toate problemele, am făcut rost și de microfoane, nu vă faceți griji, este totul ok(...) Și mâine seară și poimâine seară suntem tot în Italia. Nu vă faceți griji, că am înțeles că au fost niște probleme, după ce ați videoclipul cu microfoanele. Am făcut rost de microfoane, nu le-am recuperat pe ale noastre, dar este totul ok”, a declarat Culiță Sterp, într-un videoclip postat pe TikTok.

@culita_sterp_official

Am făcut rost de alte microfoane, e totul ok, am ajuns cu bine in Italia, ne vedem în seara asta la Torino, maine la Verona si poimaine la Padova! 😘

♬ sunet original- Culiţa Sterp