Actorul consideră că oamenii ar trebui să se accepte așa cum sunt, naturali, iar dacă nu le place ceva la ei, să încerce să schimbe acel lucru, decât să se mintă singuri pe rețelele de socializare.

Marius Manole, despre folosirea filtrelor

Marius Manole a mărturisit că cea mai mare încredere în sine vine din naturalețe și autenticitate. El sugerează că, în loc să te bazezi pe lucruri artificiale, ar trebui să îți îmbunătățești stilul de viață și să faci sport, să ai grijă de

alimentație și de ten, astfel încât să nu simți nevoia de schimbări externe.

Actorul a recunoscut că în tinerețe încerca să îi mulțumească pe alții, dar a descoperit că autenticitatea este calea cea mai bună. De asemenea, el consideră vulnerabilitatea ca o armă puternică în lumea de azi, chiar dacă nu pare evident acest lucru.

Citește și: Adina Buzatu a vorbit despre folosirea filtrelor. Ce părere are creatoarea de modă despre acestea: „Eu mă uitam în oglindă și mă vedeam diferit”

„Cred că cea mai mare încredere în tine ți-o dă naturalețea. Dacă nu îți place ceva la tine, mergi la sală, dacă nu îți place tenul tău, mănâncă sănătos, hidratează-te, du-te la un tratament cosmetic. Fă în așa fel încât să nu mai simți nevoia de ele. Eu nu le port în viața reală. Poate în tinerețea mea să fi încercat să fac pe placul cuiva sau să încerc să intru în grațiile cuiva, dar am descoperit că cea mai bună cale e tot autenticitatea și chiar cred că e o armă foarte puternică

în secolul nostru, deși nu pare, este vulnerabilitatea. ”, a mărturisit Marius Manole.

Ce părere are actorul despre filtrele din viața reală

Actorul a mai adăugat că oamenii se tem de refuz și de a nu fi suficienți pentru cei din jur. Totuși, el consideră că vulnerabilitatea este o formă de curaj, în special în această perioadă, și recunoaște că i se permite să fie vulnerabil, ceea ce îi oferă confort.

Critică tendința de a folosi filtre, considerând că acestea sunt un semn al lipsei de cultură și educație. Dacă oamenii ar citi mai mult și și-ar dezvolta abilități, ar avea repere solide și nu ar simți nevoia să ascundă cine sunt.

„Ne e frică pentru că nu suntem obișnuiți să fim refuzați, ne e frică că nu suntem destul pentru oamenii din jurul nostru. Oamenii vulnerabili sunt cei mai puternici, pentru că ei au curaj.

În perioada asta cred că vulnerabilitatea e cel mai mare curaj. Eu îmi dau voie să fiu vulnerabil. Îmi oferă un confort foarte mare. Cei mai mulți oameni care folosesc filtrele nu au cultură. Adică nu citesc de ajuns, nu învață, nu dezvoltă niște abilități. Dacă omul ar citi, ar avea un sistem de valori, ar avea niște repere solide, nu ar avea nevoie de acest lucru. Prefer să văd un om care e natural, care e bine, decât așa.”,
a spus actorul.

Citește și: Denise Rifai, mai sinceră ca niciodată! Vedeta Kanal D a mărturisit la „Play IT” care este unul dintre cele mai importante lucruri în viață: „Puterea unui om stă în echilibru”

Marius Manole a mai spus că indiferent de aparențele exterioare, în momentul în care te întorci acasă și te privești în oglindă, te confrunți cu adevărata ta persoană. Nu poți fugi de tine însuți, iar pe chipul tău se reflectă toate alegerile greșite: lipsa de grijă față de sănătate, iubire, alimentație sau activitate fizică. În final, fugind de aceste lucruri, te vei confrunta inevitabil cu propriile decizii și acțiuni.

„Îmi dau seama că e greu, deși, când dai machiajul jos de pe față, când dai telefonul de-o parte, când ajungi acasă și ești așa cum ești tu și te uiți în oglindă, tot cu tine te întâlnești și nu ai cum să fugi de tine. Acolo pe fața aia se văd toate lucrurile pe care nu le faci bine, tot ce nu ai iubit, tot ce nu ai mâncat bine, cum nu ai făcut sport. De tine nu poți fugi și fugi până la un punct”, a mai spus acesta.