Ai nevoie de o flotă auto pentru a-ți desfășura activitatea? Leasingul operațional este o opțiune avantajoasă pentru toate afacerile. Scapi de stresul achiziționării și de mentenanța vehiculelor. Carnova este un exemplu de profesionalism în domeniu și se remarcă cu soluții de leasing auto adaptate cerințelor tale.

Iată de ce merită să optezi pentru leasingul operațional la Carnova:

1. Flexibilitate financiară și predictibilitate

Avantajul principal când alegi leasingul operațional de la Carnova este flexibilitatea financiară. Cumpărarea unei mașini implică o investiție mare. În schimb, dacă optezi pentru un leasing auto poți să conduci mașina mult dorită plătind doar o sumă fixă lunară. Sumă care acoperă mentenanța, asigurarea și dreptul de a conduce orice mașină vrei. Îți va fi mai ușor să îți gestionezi bugetele și poți aloca banii altor investiții de afaceri sau personale.

2. Mentenanță și reparații incluse

Când iei o mașină în leasing poți spune adio inspecțiilor regulate și altor reparații. La Carnova ai servicii complete care includ mentenanța și menținerea performanței mașinii fără ca tu să plătești în plus. În aceste servicii sunt incluse schimbul de ulei, rotația anvelopelor, inspecția frânelor și multe altele. Economisești timp și bani.

3. Acces la cele mai noi modele de mașini

Un leasing operațional îți oferă posibilitatea de a conduce mașini moderne dotate cu cele mai noi tehnologii și funcții performante de siguranță. Alege din flota variată mașină potrivită pentru nevoile și gusturile tale. Tehnologia evoluează rapid, iar tu nu ai de ce să rămâi în urmă. La finalul perioadei de leasing alege un nou model de autoturism fără să-ți bați capul cu vânzarea mașinii.

4. Riscul deprecierii mașinii nu te preocupă

Cu toții știm că mașinile își pierd valoarea în timp și mulți nu vor să aibă de-a face cu o astfel de povară financiară. Cu leasingul auto de la Carnova deprecierea mașinii nu te privește. Pur și simplu returnezi mașina la finalul perioadei și îți alegi un nou model fără să te ocupi cu vânzarea acesteia.

5. Plătești mai puține taxe

Un alt avantaj al leasingului operațional în special pentru companii este că sunt scutite de anumite taxe.

Rata lunară fixă pentru o mașină luată în leasing este considerată cheltuială deductibilă, ceea ce înseamnă că vei plăti un impozit mai mic. Poți face economii în comparație cu deținerea propriei mașini. Echipa Carnova îți explică ce beneficii fiscale ai și de ce e mai bine să optezi pentru un leasing auto.

6. Gestionarea eficientă a bugetelor

Când elimini plățile mari în avans și plătești rate fixe lunare poți să gestionezi mai ușor fluxul de bani.

Firmele apreciază această opțiune pentru că le e mai simplu să aloce eficient resurse pentru a crește și pentru a-și menține stabilitatea. Planificarea financiară te ajută să investești în alte ramuri ale afacerii tale.

Leasingul operațional de la Carnova îți oferă o serie de beneficii care te vor determina să renunți la achiziționarea unei mașini. De la flexibilitate financiară la mentenanță inclusă și acces la ultimele modele de mașini avantajele unui leasing operațional sunt clare.

Serviciile Carnova sunt eficiente, rentabile și o alegere inteligentă pentru bugetul tău. Vezi și mai multe avantaje pe carnova.ro.