Incidentul șocant s-a produs în scara blocului. Nu sunt singurele imagini revoltătoare. Un alt tânăr a fost agresat de doi indivizi care au vrut să își facă dreptate. Culmea, suspecții sunt liberi în aceste momente.

Un copil de 4 ani a intrat în comă, după ce a fost atacat de un vecin

Înainte să fie reținut, individul de 55 de ani a atacat un copil în scara blocului.

„Polițiștii au fost apelați prin 112 de către o persoană necunoscută, care nu comunica, iar pe fundal se auzeau țipete. Imediat, polițiștii au identificat locația de la care a fost efectuat apelul.” Copilul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Acum e internat pe secția de terapie intensivă.

Citește și: VIDEO Drone care împrăștie soluție împotriva țânțarilor vor fi puse în funcțiune în Capitală. Oamenii consideră această investiție absurdă

Agresorul a fost încătușat, iar vecinii au fost la un pas să-l linșeze. Oamenii sunt însă revoltați pentru că suspectul care era beat în momentul agresiunii a fost eliberat. „ Copilul e în comă la Focșani și lui i-a dat drumul să stea în libertate.”

Agresorul a fost încătușat

În județul vecin în Bacău au fost înregistrate alte scene șocante. Un tânăr de 15 ani a fost agresat de doi vecini din sat.

Tânărul i-ar fi înjurat așa că a fost trântit în căruță și a scăpat cu greu din mâna celor doi. Agresorii au 39 și 68 de ani sunt tată și fiu. Nu au fost reținuți, iar părinții victime au refuzat emiterea unor ordine de protecție.