Femeia a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel din Suceava. O pedeapsă rară în astfel de cazuri, asta după ce doctorița primise o pedeapsă cu suspendare în prima instanță, pentru că și-a recunoscut fapta.

Doctorița șpăgară a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare

Pe lângă faptul că au condamnat-o pe doctoriță la închisoare cu executare, magistrații de la Curtea de Apel Suceava au majorat pedeapsa dată în prima instanță de la 2 ani și 6 luni,

la 3 ani. Procesul s-a terminat repede pentru că s-a mers pe procedura simplificată, adică doctorița și-a recunoscut faptele, însă asta nu a scăpat-o de închisoare.

Citește și: Lorena, soția lui George Buhnici, și-a deschis sufletul despre scandalul de acum doi ani! A primit mesaje de amenințare: „Nu mi-am luat copilul de la școală trei luni de zile”

Vorbim de 280 de fapte, de luare de mită, comise în doar 10 luni, iar anchetatorii spun că un pacient a murit din cauză că medicul

oncolog nu i-a aprobat tratamentul, până când rudele nu au dat șpagă. Pentru a primi acest tratament, care în mod normal este gratuit, bolnavii dădeau sume cuprinse între cincizeci de lei și câteva sute de lei, dar medicul accepta și altfel de atenții de la parfumuri, băuturi alcoolice, până la miere de albine, cașcaval și carne.