Lorena Buhnici a fost prezentă la „Play IT”, emisiunea în care invitații „renunță la filtre” din toate punctele de vedere. Întrebată ce părere are despre filtrele de pe rețelele de socializare, soția lui George Buhnici a mărturisit că acestea nu fac parte din viața ei, dar nici din viața persoanelor aflate în cercul ei de prieteni. Odată cu vârsta, creatoarea de conținut susține că lucrurile s-au schimbat și a devenit mai înțeleaptă.

Ea nu își dorește să prezinte în fața oamenilor care o urmăresc o imagine eronată.

Citește și: Ce părere are Marius Manole despre persoanele care folosesc filtrele. Actorul a mărturisit cum vede lucrurile, în cadrul emisiunii „Play IT”: „Eu îmi dau voie să fiu vulnerabil”

Aceasta a deschis un subiect dificil, dar important din viața sa. Lorena Buhnici a mărturisit că declarațiile controversate făcute în urmă cu doi ani de către soțul ei, George Buhnici, au pornit un val de ură asupra familiei sale, care a

lăsat urme adânci.

Lorena Buhnici: Cred că și cu vârsta, începi să fii mai înțeleaptă și îți dorești să nu arăți ceva ce nu ești. E adevărat că nu mai sunt persoana de acum doi ani, când a fost nebunia care s-a creat. Lucrurile astea te fac un pic mai selectiv.

Bianca Iordache: Dar despre ce lucru vorbești?

Lorena Buhnici: Vorbesc de acum doi ani, când s-a creat acea nebunie foarte mare în jurul unor lucruri spuse într-un context, dar cum ne place să o scoatem din context, s-a rostogolit către altceva. Lucrurile nu au evoluat foarte bine. Cam un an de zile a fost o chestie dusă cu greu. Atunci lucrurile s-au schimbat din multe puncte de vedere, și personal, business. Filtrele pentru mine nu sunt în viața de zi cu zi.

Lorena Buhnici a primit mesaj de amenințare: „Venim, luăm copilul!”

În perioada aceea, Lorena Buhnici a mărturisit că cel mai greu i-a fost să se „lupte” cu mesajele de hate pe care le primea, cât și amenințări. Ea a recunoscut că s-a temut pentru siguranța ei și a familiei sale. Timp de trei luni de zile, o mașină necunoscută își făcea apariția la poarta casei sale.

Soția lui George Buhnici a decis să nu mai fie cea care își duce fetița la școală, pentru ca acea mașină să nu vadă unde învață. Creatoarea de conținut s-a asigurat că altcineva îi duce copilul în această perioadă la școală. 

Bianca Iordache: Cu ce a trebuit să lupți cel mai mult?

Lorena Buhnici: Cu furia oamenilor, cu preconcepții.

Au fost chestii mult prea rele atunci. Cumva, chiar avem o glumă, că George a fost numărul unu și la „cancel” în România. A fost pentru prima dată la nivelul ăla, atât de mare. Acum mai sunt și trec mult mai repede. În cazul nostru a durat cam un an de zile. Dintr-o chestie atât de mică, iar tu vrei să fie ca o atenționare sau glumă, care poate a fost spusă într-un mod nu foarte bine înțeles. George nu e foarte bun la glume. S-a creat o isterie mult prea mare. Nici de isterie nu e vorba, e vorba de furia și ura care au venit înapoi. Nu am nici cum să o explic cât să înțeleagă toată lumea. Totul a venit asupra mea mai mult, cu mesaje de amenințare, cu „Venim, luăm copilul!”, Protecția Copilului, o mașină de trei luni stată la poartă și urmărită. Niște chestii total absurde. Acum am mai vorbit cu cei care au primit cancel și le-am spus „Sunteți mici”.

Bianca Iordache: Te-ai simțit în pericol?

Lorena Buhnici: Da, nu mi-am luat copilul de la școală trei luni de zile, pentru ca acea mașină să nu vadă la ce școală este. Am avut pe cineva care timp de trei luni se ducea să o ia de la școală.

Cum s-a schimbat viața Lorenei Buhnici, la doi ani de la scandal: „Ne-am recalibrat” 

Lorena Buhnici a mărturisit în platoul emisiunii „Play IT” că lucrurile au început să aibă din nou un echilibru în viața sa, cât și a soțului ei. Le-a fost greu atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta a mărturisit că cei doi și-au păstrat în continuare valorile și principiile. Lorena Buhnici a mărturisit că a făcut și face în continuare terapie, ceea ce a ajutat-o să treacă cu bine peste perioada dificilă prin care a trecut. De asemenea, sportul a devenit ca o a doua „formă de conținut” pentru aceasta și reprezintă o etapă nouă și importantă din viața ei. 

Lorena Buhnici: Au trecut doi ani. Noi ne-am recalibrat ca oameni, ca business. Noi suntem aceiași, deschiși, sociabili. Nu am dat niciodată în nimeni mediatic. Nu mi-am permis că pot face vreo dată așa ceva. Îți schimbă puțin prioritățile. Ne-am întors la ce știm noi să facem cel mai bine. Suntem jurnaliști la bază. Ne-am păstrat în continuare și principiile, valorile. Sunt un om sociabil. Știu ce am, știu ce pot. Vin dintr-o carieră de diplomație și atunci nu mi-ar permite mie principiile și valorile să ies și să arunc cu în cineva cu ceva.