Reușește mereu să transmită un mesaj puternic, iar în urmă cu puțin timp a vorbit despre toate aceste lucruri în cadrul emisiunii „Play IT”.

Cum îl ajută pe Florian Rus inteligența artificială când vine vorba de muzică

Florian Rus a vorbit despre cum inteligența artificială a schimbat modul în care colaborează cu alți artiști. În loc să ceară unui artist să asculte și să colaboreze direct, acum poți folosi AI pentru a experimenta cu vocea artistului și a vedea cum se potrivește cu piesa

ta.

Citește și: Anda Adam, despre suma cheltuită pe rochiile de mireasă! Nu s-a uitat deloc la bani pentru nunta cu Yosif Mohaci: „Are 25 de kilograme cântărită”

Aceasta poate fi o unealtă utilă pentru a evalua dacă artistul ar fi potrivit pentru piesa respectivă. Totuși, există și riscuri, cum ar fi folosirea acestor tehnologii în mod neetic, cum ar fi fabricarea de înregistrări false sau alte manipulări periculoase.

„Noi când mai face o piesă și ne gândim că ar merge bine cu un artist, acum nu mai trebuie să suni artistul și să îl rogi din suflet să asculte piesa ca să vezi cum ar merge cu el. Pur și simplu iei vocea lui, antrenezi un AI, cânți tu și apoi pui peste vocea celuilalt și cumva e o unealtă folositoare în studio pentru a-ți da seama dacă e omul potrivit.

Acum dacă ești un om mai machiavelic, poți să te duci cu acea înregistrare, să o pui pe net și să zici uite ce piesă a scos artistul respectiv. Se pot întâmpla și lucruri mai periculoase pe net, poți să fabrici tot felul de lucruri. Sunt și părți folositoare, cel puțin în aria mea de muzică”, a spus Florian Rus.

Cum este Florian Rus în viața de zi cu zi

Artistul a spus despre el că se schimbă constant, iar în momentul actual este un om care profită de viață și încearcă să îi vadă atât partea amuzantă, cât și pe cea mai nostalgică.

„Eu sunt o persoană care se schimbă constant. În momentul acesta Florian Rus e ce se vede și din muzica mea, un băiat sensibil cu poftă de viață aș putea să spun.

Încerc și să văd partea amuzantă a lucrurilor, dar gândesc mult prea profund câteodată. Încerc să balansez lucrurile astea două și să merg pe o sârmă în echilibru cât pot”, a mai spus Florian Rus.

Citește și: Impactul masiv pe care l-a avut pauza din carieră asupra Cleopatrei Stratan! A vorbit despre efecte la „Play IT”: „Nici până în ziua de astăzi nu mă văd ca pe o femeie”

Artistul a vorbit și despre sentimentul său de melancolie și nostalgie, pe care îl consideră ca fiind parte a naturii sale „bătrâne”. Își descrie piesele ca fiind adesea influențate de ficțiune, dar recunoaște că recentul său single reflectă experiențe reale și sentimente personale. Melodia explorează tematica cererii de șansă într-un mod amuzant și șarmant, abordând greșelile într-un stil ușor și distractiv.

„Cred că am suflet bătrân. Cred că m-am născut așa cu un suflet mai bătrân, îmi place așa să fiu melancolic și nostalgic, după lucruri pe care probabil nici nu le-am trăit neapărat, deoarece este multă ficțiune și în piesele mele. Piesa mea recentă nu e pură ficțiune, acolo m-am aflat de foarte multe ori în punctul despre care vorbește melodia. Piesa s-a născut cumva din modalitatea unora de a cere o șansă mai amuzantă. Șarmul acela bărbătesc când greșește și încerarcî să fie funny. Despre asta e vorba în piesă”, a mai adăugat artistul.