Artista a vrut să arate ca scoasă din povești în ziua cea mare, motiv pentru care nici nu s-a uitat la bani când a venit vorba pentru alegerea rochiilor de mireasă. Suma cheltuită de celebra cântăreață este una pe măsură! 

Sâmbătă, 29 iunie 2024, Anda Adam și Yosif Mohaci și-au unit destinele pentru totdeauna. Ei au avut parte de momente emoționante și de o petrecere pe cinste alături de cei mai importanți oameni din viețile lor.

Anda Adam a vorbit despre suma cheltuită pe rochiile de la nuntă

Se pare că la petrecere au fost prezenți 300 de oameni, iar locația a fost de-a dreptul superbă. Artista și-a dorit să aibă o apariție spectaculoasă și a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și îndeplini această dorință.

Citește și: Anda Adam, reacție surprinzătoare după ce fostul ei soț s-a cuplat cu Loredana Chivu: „Inclusiv Evelin știe să departajeze”

Vedeta a mărturisit că își dorește ca totul să arate minunat la cel mai important eveniment din viața ei. Motiv pentru care de la aranjamente, meniuri și ținutele pe care le-au purtat, toate au fost alese până la cel mai mic detaliu.

Când a venit vorba de banii pe care i-a scos din buzunar pentru rochiile de mireasă, aceasta nu a fost nici mai mult, nici mai puțin de 12.000

de euro. Pentru ziua cea mare, celebra cântăreață a îmbrăcat două rochii de mireasă. 

„Am două rochii de nuntă. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este lebanese wedding, mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta.

Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim”, a mărturisit vedeta, conform Ciao.ro.

Cât a cântărit rochia artistei?

Anda Adam și-a dat silința foarte mult pentru acest eveniment, dar cu toate acestea, a mărturisit că rochia nu a fost cea mai confortabilă, deoarece a avut o greutate de 25 de kilograme și i-a fost destul de dificil la început.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, la puțin timp înainte să urce în avion. Artistului nu i-a venit să creadă: „Curg apele pe mine”

„Mi-am dat silința foarte mult, începând de la decor, rochie, absolut tot. Rochia nu este foarte confortabilă pentru că are 25 de kilograme cântărită, dar mă bazez pe naș că o să mă ajute să urc scările. Mi-au plăcut lucrurile extravagante care să mă reprezinte. Pot să respir pentru că sunt obișnuită cu corsetele”, a declarat Anda Adam, în cadrul unei emisiuni TV.