Artistul nu cântă doar în România, ci și în Diaspora, deoarece are fani peste tot și pentru a-i putea face fericiți, acesta străbate multe drumuri. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut.

Ce a pățit artistul, înainte să urce în avion?

După ce a venit de la o petrecere la care cântase în Londra, artistul a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut.

Acesta a întârziat, iar în momentul în care a ajuns la aeroport a trebuit să renunțe la câteva parfumuri pe care le avea în bagaj și care erau destul de costisitoare.

Citește și: Ce relație are logodnica lui Culiță Sterp cu familia lui: „Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel”

Artistul le-a povestit celor de acasă ceea ce i s-a întâmplat.

Se pare că a ajuns la aeroport exact cu 20 de minute înainte de închiderea porților și a pierdut un parfum în valoare de 500 de euro și câteva deodorante.

„Uitați-vă cum curg apele pe mine! Sunt în aeroport, să vă povestesc ce pățesc! Și ieri și astăzi, dacă n-am fugit, am zis că pierd avionul. Ieri am ajuns cu 20 de minute înainte să se închidă porțile și n-am mai avut timp să mă duc să dau bagajul la cală și am zis să-l iau cu mine.

Mi-au aruncat parfum de 150 de mililitri(...), cumpărat din Spania. Mi-am luat niște deodorante din aeroport, toate trei mi le-au aruncat și parfumul, 500 de euro s-au dus. Asta a fost în Londra, ieri”, a povestit Culiță, pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a fost furat în timp ce se afla în Italia

În urmă cu mai mult timp, artistul a postat pe rețelele de socializare că a avut parte de un alt eveniment neplăcut.

Se pare că acestuia i-a fost spartă mașina în Italia și s-au furat obiecte care costau 5.000 de euro.

Citește și: Ileana Sterp, dezvăluiri extrem de emoționante despre familia sa: „Tata este o fire mai rece, nu ne-a zis niciodată te iubesc”

„Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația.

Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact(…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine. Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat că duba era plină de boxe și remorca la fel. Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea, în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane (…) sunt microfoane de ultimă generație”, a explicat Culiță Sterp, în cadrul unui videoclip postat pe contul său de
TikTok.