După ce s-au mediatizat pe rețelele de socializare, copiii din familia Sterp nu au putut să se abțină și au simțit nevoia să vine cu o replică pentru Mara Bănică, dar și pentru cei ce îi urmăresc. Se pare că Ileana Sterp nu a putut să se abțină și a venit cu un răspuns atât pentru jurnalistă, cât și pentru internauții care o urmăresc și o susțin.

Ce a spus Ileana Sterp despre acest conflict?

Conflictul a devenit din ce în ce mai mare, după ce Mara Bănică a decis să facă publică o conversație între ea și partenera lui Culiță. Moment în care aceasta ar fi fost de acord cu ceea ce spunea jurnalista despre familia Sterp.

Ileana Sterp a simțit nevoia să intervină și să aibă un cuvânt de spus, mai ales că în acest conflict sunt implicați frații și mama ei.

Sora lui Culiță nu se simte deloc bine de când s-a născut acest conflict și simte foarte multe emoții negative. Din punctul ei de vedere, nu este deloc normal ca rufele să se spele în public și i se pare lipsit de educație.

Citește și: Florin Salam i-a spus lui Culiță Sterp ce crede despre el! A fost direct, chiar de față cu camerele de filmat: „Tu știi părerea mea despre tine”

„Toate lucrurile ăstea care se discută pe internet mi-au dat o stare foarte urâtă și au contribuit la toate emoțiile mele negative pe care le-am avut. Parcă n-am fost bună de nimic și ieri eram așa super pornită că ies să zic și eu ceva, dar ce aș putea să zic mai mult decât s-a zis deja din toate părțile?! Dacă e să zic ceva e că dacă m-aș pune în locul amândurora, al mamei și al Danielei, îmi place să vorbesc direct, nu pe ocolite, le înțeleg pe amândouă și le dau dreptate,

nu știu dacă în egală măsură sau nu, dar dacă mă pun în locul fiecăreia știu că fiecare are dreptate. În același timp mi se pare groaznic și lipsit de educație și lipsit de orice vreți voi faptul că se spală rufele în public. Pur și simplu lucrul ăsta trebuia să rămână acolo în familie, trebuia să se rezolve în familie.

Da, mama când a apărut la TV cu afirmația ei, care eu cred din suflet că a fost o glumă și ea nu s-a gândit nicio secundă că va fi

interpretată atât de grav. Mi-ar fi plăcut foarte mult să se rezolve acolo în familie, fără atâtea atacuri directe sau indirecte din partea cealaltă. De asemenea, mi-ar fi plăcut, eu acum spun ce mi-ar fi plăcut mie, dar nu s-a întâmplat așa, mi-ar fi plăcut ca mama, după ce noi și multă lume i-a zis că nu a fost ok ce a zis acolo, ce a afirmat despre Culiță, ar fi fost ok să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță, pentru că despre el vorbea, și cred că s-ar fi încheiat circul.
Eu sunt sigură că și ei îi pare rău.(...) Nu știu, să lași comentarii, să postezi la story chestii jignitoare despre mama și să lași comentarii unor oameni care vorbesc urât despre ea și să vorbești în privat cu oameni care ne jignesc pe noi ca familie, să le dai dreptate, sincer mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”,
  a spus Ileana Sterp despre scandalul în care este implicată familia ei.

Ce mesaj i-a transmis Culiță Sterp jurnalistei? 

Culiță Sterp a venit cu un răspuns pentru Mara Bănică spunându-i că nu înțelege cine este ea și cum își poate permite să aducă acuzații atât de dure și grave în ceea ce îi privește familia. Artistul a decis să o dea în judecată pentru afirmațiile false aduse la adresa lui, dar și a familiei.

Citește și: Mama Geta, prima reacție după ce Iancu Sterp a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan. Aceasta a intrat în ring în timpul momentului emoționant

„Doamna Mara Bănică, cine sunteți dvs și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs! Plus de asta vă permiteți să faceți conversații false între dvs și “Daniela”, nu vă e rușine? Nu știu dacă știți dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care “lucrați” dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs? O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră!”, i -a transmis Culiță Sterp Marei Bănică, pe rețelele de socializare.