Acesta a vorbit recent despre prezența sa pe rețelele de socializare, în special pe TikTok. În cadrul emisiunii Play IT, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube WOWnews, Edward a oferit informații interesante despre deciziile sale privind utilizarea platformei.

Edward Sanda nu a făcut niciun leu din TikTok

Artistul este mereu sincer și de fiecare dată când a avut ocazia a spus lucrurilor pe nume.

El a menționat că nu a făcut niciun ban din TikTok, dar nici nu își dorește să facă. Există foarte multe persoane care s-au mutat din țară pentru a putea folosi platforma, deoarece în România se impozitează 70%.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, mărturisiri sincere la „Play IT”. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a simțit povara numelui său de familie: „Mi-am dat seama că multe decizii nu le-am luat după suflet”

„Din TikTok, fizic, eu nu am făcut niciun leu și nici nu vreau să fac. Am înțeles că TikTok-ul, cel puțin în țara noastră, impozitează 70%. Mulți TikTokeri cunoscuți de la noi din țară s-au mutat în alte țări, de exemplu în Dubai, pentru că acolo sunt taxele mai mici”, a mai spus Edward Sanda.

Edward Sanda, despre live-urile de pe rețelele de socializare

Edward Sanda a declarat că nu a mai făcut live-uri pe rețelele de socializare din cauza angajamentelor profesionale și că acum folosește TikTok pentru a-și promova muzica, considerând platforma foarte utilă pentru vizibilitate. Înainte, făcea glume și conținut amuzant, dar acum se concentrează exclusiv pe promovarea muzicii.

Citește și: Maia Morgenstern, mărturisiri despre cel mai mare regret, la „Play IT”! Este împăcată cu situația, dar nu poate uita sub nicio formă: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi s-a luat”

Din punctul lui de vedere, TikTok-ul oferă foarte multă vizibilitate și îi este foarte benefic să se promoveze pe această aplicație, mai ales că este și gratuită.

„Nu am mai făcut live-uri pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Cred că din multă muncă, sincer nu am mai fost atât de focusat pe mediul online. Pe TikTok îmi promovez muzica acum. Înainte mai făcea și glumițe, chestii care stârneau râs, dar acum îmi promovez doar muzica.

Mi se pare o platformă foarte interesantă și dacă eu fac asta în fiecare zi de ce să nu mă folosesc de această unealtă, care este și gratis? Cumva, așa cred eu, vizibilitatea pe care ți-o oferă TikTok-ul e ca și cum ai fi în același timp și la radio și la televizor”, a spus Edward Sanda,  în cadrul emisiunii Play IT, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.