Nu ratați sâmbătă, de la ora 13:30, o nouă ediție „Play IT”. Emisiunea difuzată doar pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube WOWNEWS aduce în această săptămână în fața telespectatorilor câteva invenții inedite, desprinse parcă din filmele de acțiune. Se deschide ușa către o lume fascinantă, a produselor de spionaj, precum ochelarii care arată normal dar care au de fapt o cameră video minusculă, astfel încât pot înregistra tot ceea ce vede cel care îi poartă.

Mai mult decât atât, chiar dacă nu acesta este scopul lor principal, cu ajutorul unui buton ochelarii se pot transforma și într-un aparat foto inedit.

„Totul este ascuns după un geam fumuriu. Pot face și fotografii apăsând pe un buton sau cu o telecomandă în buzunar, dar trebuie conectat un modul în plus. Doar pentru partea de video sunt recomandați”, explică specialistul invitat în ediția de sâmbătă. 

Cleopatra Stratan, naturală din cap până în picioare: „N-am făcut nimic fals împotriva a ceea ce sunt și ce am de la Dumnezeu”

În a doua parte a emisiunii, la #JOSFILTRELE, invitată este Cleopatra Stratan. Tânără și apreciată de o mulțime de români pentru calitățile vocale pe care le-a dovedit de la o vârstă extrem de fragedă, artista mărturisește cum reușește să nu cadă în capcana filtrelor și a operațiilor estetice exagerate.

Cleopatra este convinsă că un rol extrem de important în modul în care o persoană se privește are ceea ce a văzut în familie, dar și modul în care este tratată de către partener și prieteni. 

„Ce vezi în familie, aia crezi, aia trăiești și tot aia vrei să duci mai departe. Întotdeauna am luptat și am optat pentru naturalețe și pentru toate calitățile care să definească cine ești tu cu adevărat.

Asta a venit și din partea părinților mei. N-am exagerat niciodată. Nu mi-am vopsit niciodată părul, am unghiile naturale, genele naturale, pielea naturală, n-am făcut nimic fals împotriva a ceea ce sunt și ce am de la Dumnezeu. Nu mi-am dorit asta și nici n-o să-mi doresc. O să-mi îmbrățișez felul de a arăta și o să încerc să mă mențin, astfel încât să-mi placă cum arăt.

Cred că toată această dorință de a te edita non-stop vine și din lipsa de încredere pe care o ai și încerc să promovez să aibă încredere în ele. Da, Edward îmi dă încredere în mine. Contează enorm să ai pe cineva lângă tine care să îți spună că ești foarte frumoasă, care să îți iubească într-adevăr tot ce ai, asta îți dă un boost de încredere”,

mărturisește Cleopatra Stratan în ediția de sâmbătă a emisiunii „Play IT”