Adelina Pestrițu este invitată în ediția din 16 martie a emisiunii „Play IT”, de la ora 13:30, la Kanal D2, în cadrul campaniei #JOSFILTRELE. Cu această ocazie, telespectatorii au ocazia să o vadă pe vedetă altfel decât pe rețelele de socializare, abordând subiecte foarte interesante.

„Trebuie să ne păstrăm ancorați în realitate și să ne gândim că Instagramul este Instagram. Toți cei care activează la nivel profesionist pun pe masă ceea ce au ei mai bun, este ca o carte de vizită.

Pe Instastory le mai arăt cum nu-mi ies lucrurile, mă prezint și fără machiaj, și fără o ținută foarte atent analizată”, mărturisește Adelina Pestrițu, sâmbătă, la „Play IT”.

Adelina Pestrițu nu este împotriva editării pozelor și a clipurilor video, însă crede cu tărie că trebuie să existe un echilibru la acest capitol. Îndrăgita vedetă spune că nu trebuie să existe o diferență foarte mare între imaginea pe care o persoană o conturează pe rețelele de socializare și realitate, pentru că acest lucru nu este

benefic pentru nimeni.

„Sunt de părere că trebuie să păstrezi echilibrul. Dacă îți faci foarte multe modificări, îți alungești picioarele, îți tragi de față foarte mult, îți faci pătrățele pe abdomen, deși în viața reală tu nu ai pătrățele pe abdomen. Este o discrepanță și te vei întâlni și în viața reală cu oamenii care te urmăresc. Și nu te vor recunoaște. Dacă e diferență prea mare față de ce prezinți pe Instagram, atunci nu e chiar o alegere corectă, dar dacă folosești aplicații, care sunt puse la dispoziție și care de

cele mai multe ori pot fi de folos, dacă le folosești cu măsură, cu siguranță nu o să deranjezi pe nimeni și reușești în același timp să maschezi anumite lucruri care poate ți-au creat complexe de-a lungul timpului”, mai dezvăluie vedeta în emisiunea difuzată la Kanal D2. 

Alin Mechenici ne învață să ne protejăm de pericolul codurilor QR

Tot în cadrul emisiunii „Play IT” de sâmbătă, 16 martie, este invitat și Alin Mechenici, specialist în securitate cibernetică.

Acesta explică care este pericolul din spatele codurilor QR malițioase și cum să ne ferim de persoanele care vor să ne acceseze datele personale și cele bancare.

„Atunci când e folosit negativ, atunci e folosit un site malițios, care clonează un site real dar care fură datele, precum email-ul și parola. Poate să ne fure banii din cont”, explică specialistul la „Play IT”.

Nu ratați cea mai noua ediție „Play IT”, sâmbătă, 16 martie, de la ora 13:30, la Kanal D2 și ulterior pe canalul de YouTube WOWnews.