Mirela Zeța a fost invitată în ultima ediție a emisiunii „Play IT”, unde s-a alăturat campaniei #josfiltrele. Este o actriță extrem de iubită de români, dar care a lipsit destul de mult timp de pe micile ecrane. Acum, la mult timp de la succesul serialului românesc în care a jucat, Mirela Zeța a făcut declarații cu lacrimi în ochi despre perioada în care apărea mereu pe micile ecrane ale românilor.

Citește și: Amna, moment emoționant în emisiunea „Play IT”. Cuvintele ei au făcut-o pe Bianca Iordache să izbucnească în lacrimi: „Viața în singurătate e foarte grea”

Celebra actriță a mărturisit că, în perioada în care juca în serial, nu a realizat ce impact a avut asupra celor care o priveau de acasă. Mirela Zeța a povestit, cu emoție în glas, că acum lucrează alături de o actriță foarte talentată, care i-a spus că a devenit actriță datorită ei.

În timp ce vorbea despre perioada frumoasă în care apărea în serialul de comedie, actrița a avut lacrimi în ochi. Ea a mărturisit că îi este dor de crizele de râs pe care le avea alături de colegii ei, la finalul serilor de filmări. 

Mirela Zeța: Am avut o experiență cu o colegă, cu care lucrez acum. Mi-a spus că s-a făcut actriță pentru mine și mă iubește enorm.

M-a emoționant foarte tare, pentru că este actriță, joacă în niște musicaluri superbe. Are o voce minunată. M-am bucurat foarte tare, pentru că noi eram niște copii. Fiind foarte tineri, nu ne dădeam seama de impactul pe care îl avem în lume. Noi vedeam echipa din jurul nostru, echipa. Nu conștientizam câți oameni se uitau la noi. Nu îi vedeam, doar ei se uitau la noi. Cu timpul am înțeles că am ajuns în inimile multor oameni.
Am încercat să le oferim un tip de umor, făcându-l profesionist. Nu a fost o joacă. Și noi la rândul nostru am respectat niște condiții pe care le-am avut atunci.

Bianca Iordache: Îți este dor de perioada aceea?

Mirela Zeța: Îmi este dor de crizele de râs, de asta îmi e dor.

Când filmam foarte mult și spre seară eram cu toții obosiți. Atunci nu mai aveam niciun fel de filtru și lăsam să iasă caii verzi pe pereți.

Bianca Iordache: Văd că ai lacrimi în ochi acum. Într-adevăr, a fost o perioadă frumoasă.

Mirela Zeța: Foarte frumoasă, extrem de bogată. Din care am învățat o groază de lucruri.

A fost o bucurie să joc cu colegii mei, cu care am parcurs cei 4 ani de facultate. Și social, contextul era diferit. Într-un fel, era necesară schimbarea. Noi suntem așa, ca mediu, încă în construcție. Dacă te uiți și în orașe, suntem în construcție, ceea ce o bucurie pe de-o parte. Înseamnă că simțim nevoia să evoluăm, să muncim, să schimbăm lucruri. Nu numai în exterior, cât și în interior.

Mirela Zeța a vorbit despre Andreea Marin: „Eu mi-am făcut treaba ca actor” 

Mirela Zeța a mărturisit că încă este recunoscută pentru faptul că a interpretat-o pe Andreea Marin, în cadrul serialului românesc de succes. Întrebată ce relație există între ea și prezentatoarea TV, celebra actriță a dezvăluit că nu au stat niciodată de vorbă. Ea a presupus că Andreea Marin a înțeles faptul că și-a făcut meseria de actriță, iar tot ce prezentau pe micile ecrane era divertisment. 

Bianca Iordache: Ai interpretat destul de multe personaje, dar sunt curioasă. Bineînțeles că oamenii te aseamănă cu „Surprize, surprize”.

Mirela Zeța: Așa este. Mai trec pe culoarele televiziunii și mai aud „Uite, ea e ce acare a imitat-o pe Andreea Marin”.

Bianca Iordache: Dar care este relația ta cu Andreea Marin?

Mirela Zeța: Nu este nicio relație. Eu mi-am făcut treaba ca actor. Ea a înțeles, probabil, contextul în care noi ne-am dezvolt acolo. Noi eram foarte tineri. Nu eram vedete, nu eram în niciun fel partid politic. Nu făceam astfel de jocuri. Eram cu distracția, asta era treaba noastră și mă bucur că am făcut-o atât de multă vreme.

Cu ce se ocupă Mirela Zeța în prezent? 

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Mirela Zeța s-a concentrat pe teatru. În cadrul emisiunii „Play IT”, celebra actriță a mărturisit că în prezent se ocupă de un proiect foarte important, frumos, dar și solicitant în același timp. Încă de la începutul anului 2024, actrița repetă pentru musicalul „Chicago”, fiind pentru prima dată când abordează această zonă. 

Mirela Zeța: Acum joc într-o producție foarte interesantă, pe nume „Chicago”. Este pentru prima dată când atac ceastă zonă. A fost o ieșire din zona de confort. Am început repetițiile pe 5 ianuarie. Pentru prima oară, multe momente muzicale, foarte frumoase și bogate, din punct de vedere vocal, dar și fizic. Trebuie să dansez, să și cânt în același timp. E o bucurie acolo. În primul rând vreau să mă bucur, am ajuns acolo unde vreau să mă bucur de ceea ce fac.