Fata de 15 ani care ar fi avut episoade de depresie a fugit acasă și s-a aruncat de pe un bloc. Miraculos a supraviețuit, dar șansele să trăiască sunt minime. O fată plină de viață și cu un viitor promițător în tenis.

O tânără de 15 ani a vrut să își pună capăt zilelor, după o ceartă cu părinții

Este imaginea pe care o afișa adolescenta de 15 ani elevă la liceul sportiv din Brașov. Puțini știau că în spatele zâmbetului senin se ascundea o depresie care o măcina pe interior. „Era o depresie destul de gravă, venea tot timpul în hanorace, deși era foarte cald.”

Gândurile negre ar fi apărut în urmă cu doi ani, când fata s-a despărțit de iubitul ei.

Depresie ar fi fost accentuată și de certurile dese din familie. Ultimul scandal a avut loc la începutul săptămânii: „Tatăl ei a văzut o pe camere că a venit cu un băiat acasă, tatăl ei vitreg i-a zis mamei ei și după aceea ea a plecat de acasă.”

Citește și: VIDEO Libanul, sub ploaia de rachete. Peste 500 de oameni s-au stins din viață

Tânăra sportivă a mers la blocul unde locuiește una dintre prietenele cele mai bune ale ei și a urcat pe acoperiș de unde a comis gestul șocant. Oamenii care au fost martorii la scena de groază au sunat la 112.

O tânără de 15 ani a vrut să își pună capăt zilelor, după o ceartă cu părinții

Pentru că fata încă respira, medicii de pe ambulanță au transportat-o urgent la spital.

Adolescentă a fost adusă în stare gravă aici la spitalul județean din Brașov. Este ținută în viață de aparate pentru că rănile suferite sunt extrem de grave medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire. Cu puțin timp înainte ca eleva să recurgă la gestul extrem, părinții ei au alertat poliția. Oamenii legii au transmis un anunț legat de dispariție, însă nimeni nu a putut să evite tragedia.