S-a întâmplat în momentul în care o mașină de la salubrizare încerca să treacă pe lângă autoturism. Cel mic a căzut în groapă și numai o minune l-a ferit de la moarte.

Un băiețel de cinci ani, a scăpat miraculos de la moarte

Scenele cumplite au fost filmate de o cameră de supraveghere. Scena în care se surpă asfaltul sub greutatea celor două mașini pare desprinsă din filme.

Copilul de 5 ani care abia coborâse de pe bancheta din spate, s-a prăbușit în hău. Speriată, mama lui era cât pe ce să cadă și ea. Martorii fug spre locul dezastrului. În tot acest timp, femeia de 43 de ani încearcă să-l liniștească pe cel mic, apoi coboară să l salveze.

La un moment dat un muncitor de la salubritate coboară în groapă și-l scoate pe copil cu sprijinul altui martor.

Apoi, o ajută pe mamă să iasă. Biata de ea, îi îmbrățișează în semn de recunoștință, apoi cade în genunchi în fața celui mic. O minune i-a ferit de tragedie. Drumul pe care s-a surpat asfaltul e situat în Sectorul 6. E unul privat care aparține unei vechi fabrici de tutun, dar e cale de acces pentru părinții care își duc copiii la grădinița din apropiere. După o intervenție care a durat aproximativ șapte ore, pompierii au reușit să scoată din groapă mașina femeii în vârstă de 43 de ani.

Citește și: VIDEO Pacientă abandonată în pădure de șoferița ambulanței. Aceasta trebuie să facă dializa

Din fericire, atât ea, cât și băiețelul în vârstă de 5 ani, ani sunt în afara oricărui pericol. Care e cauza unui astfel de incident grav nu știe nimeni deocamdată. Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și autoutilitare care aparține unei firme de salubrizare oprită pentru a ridica gunoiul.

Din fericire, nimeni nu a părțit nimic

Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Reprezentanții Apa Nova spun că ei nu au conducte acolo. S-a observat o pierdere de apă dintr-o sursă necunoscută precum și existența unei galerii de rețele edilitare altele decât rețelele de alimentare cu apă.

Citește și: VIDEO Un bărbat din Capitală a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut în pasaj. Autoritățile nu își explică cum s-a întâmplat

Echipele Apa Nova au prelevat o probă de apă pe care au trimis-o la un laborator pentru analiză. Menționăm că terenul în cauză este tranzitat de un canal colector de canalizare aflat în administrare Apa Nova București, însă acesta este amplasat la o adâncime mai mare decât cea a galeriei edilitare mai sus menționate. Fiiind poziționat sub galerie idilitară. Polițiștii au deschis un dosar penal și ar trebui să lămurească cine îi devină.