Iată cum a decurs această ocazie specială pentru artistă și soțul ei! Între cei doi a fost o chimie încă din primul moment în care s-au văzut. La doar câteva luni după ce și-au oficializat relația, s-a aflat că vor deveni părinți pentru prima oară.

Recent, însă, regizorul și cântăreața s-au căsătorit în secret. Cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu și au spus "DA", în prezența celor mai importanți oameni din viața lor.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret

Theo Rose a împărtășit o veste neașteptată despre viața ei personală, dezvăluind că s-a căsătorit în secret cu regizorul Anghel Damian. Evenimentul a avut loc acum trei săptămâni și a fost o ceremonie restrânsă, la care au participat doar familia și nașii.

Artista a caracterizat evenimentul ca fiind „cea mai frumoasă nuntă” la care a luat parte vreodată.

Cei doi au păstrat discreția până acum, dorind să savureze în liniște acest moment special din viața lor.

Citește și: Ce a spus Theo Rose despre al doilea copil. Artista este pregătită să fie mamă din nou: „Trei e numărul maxim”

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât.

Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni”, a spus cântăreața pentru cancan.ro.

Cei doi se pregătesc să meargă în luna de miere

Artista a dezvăluit că luna de miere va avea loc probabil în ianuarie, dar va merge împreună cu copilul, fiind foarte atașată de el. Deși copilul se simte bine cu mama sau bona, atunci când o vede, reacția lui e plină de bucurie și preferă să doarmă alături de ea. Ea a subliniat cât de profundă este dragostea ei maternă și cât de mult își dorește să ofere și mai mult.

Totodată, a lăudat cât de minunat și cuminte este copilul său.

Citește și: Theo Rose nici nu vrea să audă de rochia de mireasă! Ce a făcut-o pe artistă să-și dorească o nuntă foarte restrânsă: „Nu mai e de mult timp scopul meu”

„Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță.

Acum a început să fie și mai atașat de mine. Nu e disperare, nu are nicio problemă să stea cu mama, sau cu bona, dar atunci când mă vede, e bucuria aia din ochii lui, ceva extraordinar.El vrea cu mine să doarmă, nu cu altcineva, e o satisfacție pe care nu o pot explica. Știam că sunt în stare de această iubire maternă, atât de mare. Îmi doresc și mai mult și mai bine. Am și un copil minunat, e un copil bun”, a mai adăugat ea.