Copiii au dispărut acum două seri din Hunedoara, iar polițiștii au început căutări ample pe șosele, în gări și pe câmpurile din apropierea casei. Ieri. cazul a luat o întorsătură dramatică, după ce tatăl copiilo,r un cunoscut milionar a făcut public un clip primit de la presupuși răpitori.

Frații dispăruți, din Hunedoara, au fost filmați de presupuși răpitori

Cei trei minori sunt căutați încă de aseară.

În operațiuni sunt implicați polițiști jandarmi și pompieri din județul Hunedoara. Oamenii legii au folosit inclusiv drone și câini special antrenați. „ Polițiștii continuă activitățile investigative și de căutare a celor trei minore a căror pe cale voluntar a fost sesizată ieri de către tatăl acestora.” Tatăl copiilor a sunat la numărul de urgență 112 și a spus că cei mici au dispărut în timp ce se aflau în grija unei bone.

Fuga de a casă a fost prima ipoteză luată în calcul, însă anchetatorii analizează și situația părinților care au divorțat. Tatălor este un cunoscut milionar, fost patron al echipei de fotbal UTA. Situația copiilor este una dramatică, după divorțul părinților au ajuns în grija statului, dar locuiau într-o casă pusă la dispoziție de tatăl lor. Bărbatul nu avea voie să se apropie de ei așa că s-a mutat într-o rulotă în zonă.

Scandalurile între părinți s-au ținut lanț.

Cazul a luat o întorsătură dramatică

Anchetatorii urmăresc și pista unei răpiri, mai ales după ce au apărut aceste imagini. Tatăl copiilor spune că ar fi șantajat de presupuși și răpitori, unii care crede el, ar fi fost trimiși de fosta soție. Ar fi primit acest clip astăz. Cert este că cei mici au de suferit din pricina despărțirii părinților chiar și în condițiile unui divorț obișnuit.

Scandalurile nu fac decât să le agraveze situația. „ Divorțul și conflictele legate de tutelă pot crea un mediu instabil și stresant pentru copii afectându-e sănătatea emoțională și psihică pe termen lung. Pot simți că indiferent de alegere vor trăda ori pe mama ori pe tata..” Copiii au 7,9 inclusiv 11 ani. Polițiștii au făcut publice pozele și semnalmentele lor.

Oricine are informații despre ei este sfătuit să sune la 112.

Tatăl e în străinătate, probabil în Austria, de acolo ar fi raportat aseară dispariția și tot acolo a primit clipul de la presupusșii răpitori de pe un număr de telefon din Serbia. Polițiștii din Hunedoara spun că analizează imaginile pentru a vedea dacă acestea sunt veridice. În continuare solicită ajutorul publicului pentru a-i găsi pe cei trei frați.

De asemenea, este important de spus că oamenii legii iau în considerare mai multe ipoteze și anume răpire sau înscenare.

Polițiștii din Hunedoara au audiat o astăzi pe mama celor trei copii.