Între timp sunt căutați și în țară în Hunedoara și în Cluj. Polițiștii au deschis un dosar penal sub acuzația de lipsire de libertate, dar cazul se complică de la oră la alta. În județul Hunedoara mașinile sunt trase pe dreapta, iar trecătorii sunt opriți în căutarea oricărui indiciu.

Copiii milionarului, căutați în țară și în străinătate

În Gherla din Cluj a fost trimis inclusiv un mesaj RO Alert cu semnalmentele copiilor, după ce au apărut informații că ar fi fost văzuți în zonă.

Polițiștii analizează inclusiv clipul care face referire la o posibilă răpire orchestrată de mamă.

Mama copiilor neagă acuzațiile, ne-a transmis în scris că cei mici ar fi fost scoși din țară, ascunși într-un camion chiar de fostul ei soț. Un alt fiu al omului de afaceri susține o ipoteză asemănătoare: „Cu siguranță e o manevră organizată de către tatăl meu Adrian Marțian”

Citește și: VIDEO Căutat de poliție după ce a vandalizat mai multe mașini. Polițiștii încearcă să dea acum de urma teribilistului

Copiii au fost dați și în urmărire internațională. Polițiștii hunedoreni au deschis un dosar penal de cercetare și pentru infracțiunea de lipsire de libertate. Tatăl lor susține că ar fi șantajat de răpitori: „Eu nu mai vreau România, pentru mine România nu mai există. România care m-au umilit, prin justiția din România, copiii care mă iubesc, care sunt trup și suflet pentru tata lor, eu la fel îi iubesc.

Uitați-vă, eu am renunțat la viață de lux să trăiesc într-o rulotă pentru copiii mei.