Milioane de fani din întreaga lume sunt devastați după vestea că Liam Payne a murit. Artistul s-a stins din viață după ce a căzut de la etajul trei al hotelului CasaSur Palermo din Buenos Aires, miercuri, 16 octombrie. Polițiștii investighează cauza morții acestuia, urmând să fie efectuată o autopsie.

Citește și: VIDEO Care au fost ultimele cuvinte rostite de Liam Payne:"Este atât de greu. Durerile sunt mari". Mesajul transmis de fostul membru al trupei One Direction

Înainte de moartea sa, Liam Payne ar fi fost copleșit de problemele juridice pe care le avea cu fosta lui logodnică, Maya Henry. Cu doar câteva zile înainte de moartea celebrului cântăreț, fosta lui iubită i-a dat un ordin legal, după ce acesta ar fi încercat să o contacteze într-un mod „obsesiv”, atât pe ea, cât și prietenii și familia ei, gbnews.com.

Uluitor! Ce i-a spus Liam Payne fostei sale logodnice: „Ei bine, o să mor”

La începutul lunii octombrie, Maya Henry a apărut în cadrul podcastului „The Internet Is Dead”, unde a detaliat despre metodele obsesive prin care Liam Payne ar fi încercat să îi atragă atenția. Acesta i-a recunoscut că nu este bine și că presimte că va muri. Artistul a sunat-o chiar și pe mama fostei sale logodnice, căreia i-a recunoscut același lucru, că nu va mai fi în viață pentru mult timp.

„Întotdeauna îmi trimitea mesaje, de când ne-am despărțit, de genul 'Oh, nu sunt bine”. Se juca cu moartea și spunea „Ei bine, o să mor. Nu sunt bine'. Când mi-am anunțat cartea, el a făcut același lucru.

A sunat-o pe mama mea și i-a spus: 'Cred că nu voi mai fi prin preajmă mult timp' și nu mă joc cu asta.

Așa că, dacă spui asta, voi încerca să te ajut, indiferent ce ai făcut”, a declarat fosta logodnică a lui Liam Payne, în cadrul podcastului.

@brittanydeitch @Maya Henry talks about liam payne contacting her as a manipulation tactic @The Internet is Dead #mayahenry #liampayne #zaynmalik #onedirection #directioners #onedirectionfans #fanfiction #fandom #stanculture #podcast ♬ original sound- brittany

Maya Henry descria

mesajele primite din partea lui Liam Payne ca pe o modalitate de a îi manipula emoțiile, pentru a simți simpatie pentru el, chiar și după ce relația lor s-a încheiat. Ea a mărturisit că atunci când l-a auzit că vorbește despre moarte, a încercat să îl ajute și l-a sfătuit să ceară ajutor, însă artistul ar fi refuzat-o și nu ar fi vrut să facă nimic în acest sens. 

După moartea fostului solist din trupa One Direction, Maya Henry a început să primească mesaje de hărțuire în mediul online, în care mulți internauți o învinovățesc pentru moartea acestuia.