În ultimele zile, lumea showbiz-ului a fost luată prin surprindere de vestea că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit. Cei doi nu au oferit multe detalii despre motivul despărțirii, însă continuă să își transmită mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, însă continuă să comunice prin anumite mesaje sau chiar videoclipuri postate în mediul online.

Citește și: VIDEO Moment emoționant cu Bogdan de la Ploiești și mama lui! A chemat-o pe scenă, iar ce a urmat i-a emoționat de-a dreptul pe fani: „Mi-a promis că scoatem piesă”

Pe contul ei de TikTok, Cristina Pucean a lat pe toată lumea prin surprindere. Celebra dansatoare a postat un clip, prin care a dat de înțeles că fostul ei ar fi avut ochi pentru mai multe femei.

Deși nu au anunțat până acum motivul despărțirii, fanii au început să sară la concluzii că la mijloc ar fi infidelitatea manelistului. Bogdan de la Ploiești a fost atenționat de fanii săi în legătură cu videoclipul postat la adresa lui, iar artistul a reacționat imediat.

„Vezi ca te-a postat Cristina, fostu. Apropo, și eu mă dădeam zilnic cu același parfum și nu știam”, este mesajul pe care i l-a lăsat un fan, pe TikTok.

Bogdan de la Ploiești nu s-a putut abține și i-a oferit un răspuns. „E bine si fostul decât deloc”, este reacția manelistului.

@cristinapuceann.haz

Neata! ❤️

♬ sunet original- ABRUTARU

Bogdan de la Ploiești, mesaj cu subînțeles cu privire la despărțirea de Cristina Pucean: „Liniștea ta este mai importantă”

Mesajele cu subînțeles nu se opresc aici. Bogdan de la Ploiești a spus de mai multe ori că urmează să vină cu declarații despre ce se întâmplă acum în viața lui, după despărțirea de Cristina Pucean. Până atunci, se pare că artistul vrea în continuare să fie discret, iar drept dovadă stă un alt mesaj postat de acesta pe pagina sa de Instagram.

„Vine o vreme când înțelegi că liniștea ta este mai importantă decât zgomotul lumii”,

este mesajul postat de Bogdan de la Ploiești pe pagina la secțiunea de Instastory.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au format un cuplu aproximativ un an și jumătate, iar fanii se așteptau ca în curând să dea vestea că urmează să facă pasul cel mare. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de celebra dansatoare. Multe persoane sunt de părere că cei doi nu s-au despărțit cu adevărat și le joacă din nou o farsă fanilor.

În anul 2022, cei doi s-au prefăcut că s-au despărțit, chiar înainte de lansarea unei noi piese a manelistului. Fanii așteaptă cu nerăbdare noutăți cu privire la despărțirea lor, pentru a înțelege dacă este din nou o strategie de marketing sau povestea lor de iubire chiar s-a încheiat.