Din arest la domiciliu, Dani Mocanu a aterizat direct în palatul fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Manelistul a filmat un videoclip în Palatul Snagov, iar imaginile postate în spațiul public au stârnit un val de indignare. Dacă autoritățile nu au venit cu explicații, Dani Mocanu susține că ar fi promis prin contract că imaginile nu vor strica reputația clădirii istorice și că versurile melodiei nu vor fi controversate, așa cum ne-a obișnuit până acum.

Imaginile postate în spațiul public îl arată pe Dani Mocanu în pijama de catifea, tolănit în patul soților Ceaușescu, alături de o tânără îmbrăcată provocator. În încăpere, alte patru domnițe ale zilelor moderne, și-au ocupat mândre locurile pe fotoliile de colecție din Palatul Snagov.

„Stați aproape că bubuie România! Ne aflăm la Palatul Snagov, în apartamentul lui Ceaușescu”,

spune Dani Mocanu în imaginile postate în mediul online.

România a bubuit înainte să apară videoclipul. Multă lume e neagră de revoltă că autoritățile au dat undă verde unui artist controversat, cum e Dani Mocanu, să filmeze într-un palat cu o asemenea încărcătură istorică: „E o prostie, e o tâmpenie. Chiar orice lucru trebuie să fie ocupat de ei”, „Nu cred că era locul potrivit pentru un asemenea clip, dar o să facă multe vizualizări, presupun”, „Probabil cât e de șmecher el(n.red.

ar fi vrut să demonstreze), ca de obicei, în toate clipurile lui.”

Alții s-au tot uitat la imagini și nu văd nimic în neregulă: „Nu cred că sunt niște imagini atât de wow, se întâmplă chestii mult mai nașpa în țara noastră”, „A făcut Ceaușescu mai rele decât Dani Mocanu, mi se pare ok. Susțin!”

Citește și: Tzancă Uraganu îl apără pe Florin Salam! Manelistul intervine în scandalul momentului: „V-am spus că nu au cum să îl țină”

„Eu cred că ar trebui să-mi mulțumească oamenii că am făcut din nou cunoscut palatul ăla. Eu sunt mic, am 31 de ani, nu l-am apucat pe Ceaușescu. Omul ăsta nu mai e și am înțeles că a făcut multe pentru țara noastră, dar nimeni n-a mai vorbit de palatul ăla. Acum că am făcut eu un videoclip toată țara a sărit în sus, dar de fapt acolo se țin nunți și botezuri de atâta timp”,

a explicat Dani Mocanu.

Recent eliberat din arest la domiciliu, Dani Mocanu spune că a semnat un contract de închiriere a Palatului Snagov în care ar fi stipulate reguli stricte, că videoclipul va respecta bunele moravuri și nu va afecta reputația clădirii istorice: „Să nu fie fetele foarte foarte dezbrăcate, să nu aibă ținute porno, să nu se înjure în melodia respectivă, să nu avem amenințări.

Eu cred că sunt filmări de bun gust.”

Salonul oficial, terasa și apartamentul matrimonial din Palatul Snagov se închiriază cu prețuri de peste 6000 de euro. Am trimis și o solicitare la RA APPS, dar nu am primit încă un răspuns.

Dani Mocanu a mai fost implicat în scandaluri. A fost anchetat în trecut după ce a apărut cu un leu într-unul din controversatele videoclipuri, apoi a șocat opinia publică după ce a lovit mai multe mașini cu tancul în Râmnicu Vâlcea. Se urcase pe blindata de epocă tot pentru a filma un videoclip.