Dani Mocanu a stat mai mult de un an în arest la domiciliu, perioadă care s-a încheiat cu câteva luni în urmă, atunci când măsura de reținere a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar.

Dani Mocanu a ajuns pe mâna legii după ce a bătut un bărbat într-o benzinărie. La incident a luat parte și fratele manelistului, Nando. La acea vreme, amândoi au ajuns după gratii, însă ulterior s-a decis ca Dani Mocanu să aibă parte de o pedeapsă mai blândă, cea a arestului la domiciliu, care s-a încheiat în luna octombrie

a anului trecut.

De atunci, Dani Mocanu se află sub control judiciar. Acest lucru a fost la un pas să se schimbe cu câteva zile în urmă, atunci când vedeta era să ajungă iar în arest. Serviciul de Investigații Criminale- Biroul Supravegheri Judiciare a solicitat ca măsura controlului judiciar să fie modificată, astfel încât manelistul să ajungă din nou în arest. Cererea a fost însă respinsă de către magistrați, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, pentru că nu ar fi fost fondată. 

„În temeiul art.215 alin.7 C.pr.pen., respinge ca nefondată sesizarea IPJ Argeş – Serviciul Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu o altă măsură preventivă mai grea, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Mocanu Daniel”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Citește și: Tzancă Uraganu intervine în scandalul dintre Jador și Florin Salam: „Nu trebuie să te victimizezi atât”. Cui ține partea celebrul manelist?

Dani Mocanu nu se bucură însă de libertate deplină, pentru că măsura controlului judiciar este în continuare valabilă.

Dani Mocanu a făcut o adevărată avere din TikTok

Perioada în care a fost arestat la domiciliu nu l-a afectat prea tare pe manelist din punct de vedere financiar, ba chiar din contră. Pe lângă piesele pe care le-a scos pe bandă rulantă, cântărețul a petrecut mult timp și pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de un număr mare de fani care îl susțin, atât prin aprecieri, cât și

prin cadouri care îi aduc bani frumoși controversatului manelist.

Dani Mocanu face bani frumoși din timpul petrecut pe TikTok.  Chiar el a precizat că a adunat aproximativ 250.000 de dolari din cadourile pe care le primește de la fani pe această aplicație, notează evz.ro.