Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată în luna mai a acestui an, pe micuța Daiana Maria. Se pare că fosta asistentă TV și iubitul ei au parte de o nouă bucurie în viața lor. Daniela Crudu este din nou gravidă, iar vedeta s-a dat de gol cu ultimele fotografii pe care le-a postat pe pagina ei de Instagram. Bruneta a publicat mai multe videoclipuri, în care se poate observa burtica de gravidă. 

Citește și: Așa arată iubitul Danielei Crudu! Bruneta și-a botezat fetița, iar mai multe imagini cu tatăl micuței Daiana au apărut în mediul online

Vestea a fost confirmată de o firmă de îmbrăcăminte, pentru care Daniela Crudu este model, care a publicat o fotografie cu aceasta. „Graviduța superbă Daniela Crudu poartă treningul nostru din catifea”, se arată în descrierea postării.

Daniela Crudu va avea un băiețel! Chiar ea a dat vestea cea mare 

Se pare că Daniela Crudu a aflat deja și sexul bebelușului, iar vestea a fost făcută publică chiar de unul dintre cei mai buni prietenei ai brunetei. El a declarat pentru Fanatik că bruneta este însărcinată deja în 4 luni de zile și urmează să devină mamă de băiat.

„Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra”, a declarat unul dintre cei mai buni prietenei ai fostei asistente TV, pentru sursa citată mai sus.

Nu a trecut mult timp și Daniela Crudu a confirmat chiar ea că va avea un băiețel! Pe paginile ei de Instagram și TikTok, bruneta a postat un videoclip în care își mângăie burtica, iar sunetul pe care l-a ales pe fundal este al unui băiețel care spune următoarele cuvinte: „Știi ceva, mami? Sunt

un băiat! Sper că asta te face fericită”. 

Cine este iubitul Danielei Crudu?

Daniela Crudu și-a găsit fericirea alături de noul ei iubit, despre care încă nu se știe foarte multe lucruri. Cei doi urmează să devină din nou părinți, de data aceasta, de băiețel. Despre bărbatul care o face fericită pe „Cruduța” se știe că are 28 de ani, nu este celebru și o susține pe brunetă în tot ceea ce face.

Chiar Daniela Crudu a dezvăluit că iubitul ei nu are nicio problemă cu faptul că ea postează conținut pe o platformă destinată adulților.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile, deja.

Nu e gelos că fac, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a declarat Daniela Crudu despre partenerul ei, la un post de televiziune.