În această seară, într-un nou episod din serialul “Gomora”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2, telespectatorii îl vor revedea pe temutul mafiot italian Genny Savastano într-o ipostază neașteptată.

Citește și: Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

Timpul a trecut iar acum Gennaro Savastano a lăsat deoparte disputele pentru supremație între clanurile mafiote pentru viața liniștită de familie și nimic nu este mai important acum decât viitorul fiului său,

Pitro.

Întâlnirea dintre Gennaro și Alberto Resta se dovedește a fi una fructuoasă, iar cel din urmă trebuie să construiască, dintr-un loc părăsit, cel mai mare aeroport din Campania, zona care va intra în portofoliul renumitului mafiot.

Numai că proiectul de dezvoltare al zonei patronată de Gennaro este împiedicat de existența unei familii sărace care nu vrea, cu niciun preț, să vândă casă în care locuiesc.

Genny se simte nevoit să rezolve această situație.

Întâmplarea face că Gennaro, acum familist convins, găsește o modalitate neașteptată de a rezolva “problema” lui  Giovanni și a familiei acestuia. Ceea ce va descoperi mafiotul îl va pune în dificultate pe proprietarul terenului unde își dorește să-și dezvolte afacerea Genny Savastano, iar lucrurile se complică.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.