Radu Sîrbu, ex membru O-Zone și soția să, Sianna, au povestit detalii inedite din relația lor în cadrul matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. Cei doi artiști și-au lansat cea mai recentă piesă a lor, "Floare la ureche", o piesă care documentează parte din povestea lor de iubire care durează de un sfert de veac și care poate fi descrisă ca un carusel de sentimente și evenimente care le-au sudat relația.

Citește și: Alina Sorescu, la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”: "Am făcut în numele iubirii tot ceea ce a ținut de mine"

Cei doi artiști se cunosc din perioada adolescenței, având o frumoasă și tumultoasă relație de dragoste care durează de 25 de ani. Acum 22 de ani și-au unit destinele și au împreună 3 copii care au sudat iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt.

Drumul spre echilibrul pe care îl au astăzi nu a fost unul lipsit de dificultăți, având în vedere notorietatea de care Radu Sîrbu s-a bucurat în perioada când era membru al celebrei trupe O-Zone.

" Noi am trăit trei vieți separate; viața înainte de O-Zone, viața în O-zone și viața când au apărut copiii. Noi așa le împărțim.(...) O-zone e doar o parte din viața noastră, micuța.

(...) Trebuie să scriu o carte într-o zi despre treaba asta (n.r. O-Zone). Este provocarea pentru mulți ani înainte să reziști.(...) El avea ancora acasă, avea stabilitatea pe care eu i-o ofeream fiind într-o relație complet instabilă. Dar eu eram pentru el stabil acasă. Am avut pauze în relație în care ne-am dat timp să înțelegem dacă e ceea ce ne dorim sau nu. Eu cred că relația cu adevărat începe de la copii încolo.
(...) În momentul în care a intrat un copil, gata, suntem doi care suntem responsabili pe o viață. De acolo s-a schimbat jocul complet
", a mărturisit Sianna.

"Nu ne-am pus că un scop să facem din relația noastră o chestie de PR. Povestea am spus-o așa cum este. Nu poate să fie doar bine; luna trecută am divorțat, luna asta ne-am împăcat. E cu bune și cu rele.

Important e să fie echilibrul ăla",  a spus Radu Sîrbu.

Cei doi artiști le-au mărturisit lui Greeg și Cosmin Cernat că viața de familie este cea mai importantă și au foarte bine împărțite responsabilitățile în ceea ce privește creșterea și educarea celor trei copii; Sianna se ocupă de "școală, rechizite, teme pentru acasă" iar Radu Sîrbu cu partea de entertainment.

Nu ratați în fiecare dimineață, de luni până vineri de la ora 07.00, "Dimineață pe doi cu Greeg și cernat", matinalul, difuzat simultan la radio Impuls și Kanal D2, care da tonul zilei cu invitați speciali, muzică bună și informații utile.