Astăzi, de la ora 19:00, în serialul „Dragoste și speranță”, odată cu difuzarea unui nou episod la Kanal D2, fanii producției o vor regăsi pe Sîla într-o situație care îi pune viața în pericol.

Forțată de Naciye să părăsească locuința fiicei sale, Hulya, Sîla este nevoită să își ia rămas bun de la Kuzey. Sîla încă mai speră ca bărbatul iubit să intervină în această situație și sa nu fie nevoită să plece din casa pe care a considerat-o căminul său, dar și să rămână alături de el, însă mama acestuia intervine la

timp și întoarce totul în favoarea dorințelor sale.

Nimeni nu bănuiește însă că aranjamentul făcut de Naciye cu „angajatorii” Sîlei este extrem de periculos iar tânăra va ajunge, fără voia ei, într-o situație dramatică.

Feraye este alături fiica sa, de Ege și de Zeynep, pe care îi ajută cu pregătirea pentru un examen important la facultate.

Singura care nu înțelege importanța acestui demers este Melis, care „sabotează” acțiunile mamei sale. Tot ceea ce își dorește Melis este ca Zeynep să nu mai existe în viața sa, și nimic altceva nu este mai important pentru încăpățânata fată decât să se căsătorească cu Ege.

La ce pericol uriaș este expusă Sîla din cauza imprudenței mamei lui Kuzey, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.