Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, lucrurile par să se așeze armonios în viața frumoasei Sîla, după o perioadă extrem de zbuciumată și plină de încercări dramatice.

Dacă până odinioară Kuzey era gata să o trimită înapoi în satul natal pe Sîla, iată că ceva s-a petrecut în sufletul chipeșului avocat și l-a determinat să își schimbe decizia.

Spre marea surprindere a mamei sale, Kuzey nu doar că i-a cerut Sîlei să rămână în oraș, dar i-a pregătit și o camera, numai a ei. Naciye suspectează că fiul ei s-a îndrăgostit, însă nu îndrăznește să îl întrebe acest lucru. O întâmplare face ca Sîla să ajute un tânăr, aflat într-o situație critică, iar acesta, pe nume Kadir, se va îndrăgosti iremediabil de frumoasa fată.

Când Sîla îl revede întâmplător pe Kadir, chiar în biroul lui Kuzey, cei doi fiind prieteni, evenimentele capătă un nou sens pentru cei implicați.

În familia Guralp domnesc, pentru moment, liniștea și armonia. Proaspăt logodită cu Ege, Melis continuă să o tachineze pe Zeynep, care încearcă să-și ascundă suferința pe care o simte, în urma uniunii celor doi. Spre surprinderea ei, Melis va primi un avertisment din partea frumoasei Zeynep, care îl vizează pe Ege.

Citește și: Kuzey, sprijin pentru Sîla! Ce se întâmplă astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”

Ce anume l-a determinat pe Kuzey să o păstreze alături de el pe Sîla și ce avertisment primește Melis de la Zeynep, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.