Astăzi, de la ora 17:45, în serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Sîla este expusă fără voia sa la noi pericole, din cauza tânărului Alper.

Din dorința de a profita de pe urma frumoasei Sîla, Alper continuă să o expună unor pericole uriașe pe tânăra de care este „îndrăgostit”. Din dorința de a se îmbogăți, Alper îi administrează substanțe periculoase frumoasei tinere pentru a o determina să lucreze într-un club de noapte.

În casa familiei Bozbey, lucrurile se precipită atunci când vine vorba de Bahar. Naciye nu mai suportă prezența lui Cavidan și Bahar în casa familiei sale și face tot posibilul pentru a le alunga. Naciye este sigură că Cavidan și-a adus fiica în casa familiei sale pentru a-l cuceri pe Kuzey și a-l „determina” să o ia de nevastă, iar acest gând o scoate din minți pe mama chipeșului avocat.

Pentru Zeynep lucrurile devin dramatice atunci când află că Bulent s-a despărțit de soția sa din cauza lui Gonul. Zeynep nu concepe faptul ca mama sa a distrus căminul familiei Guralp, așa cum crede tânăra, în urma spuselor lui Feraye.

Cum va reacționa Bahar atunci când Naciye îi oferă o sumă uriașă de bani pentru a se întoarce în satul natal și ce se va întâmpla cu Sîla, având în vedere că Alper vrea să se îmbogățească de pe urma tinerei, puteți afla astăzi, de la

ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.