Astăzi, de la ora 19:00, în „Dragoste și speranță”, la Kanal D2, fanii serialului o vor regăsi pe eroina producției într-o situație extrem de tensionată, cauzată de lipsa de comunicare cu mama sa.

Zeynep este extrem de supărată pe mama ei, după ce a aflat că aceasta a evitat să îi vorbească. Zeynep este decisă să nu își ierte mama, însă Ege încearcă să o convingă că greșește.

Kuzey este salvat ca prin minune de o tânără sărmană, pe nume Sîla, care se afla la cules de ciuperci în pădure, acolo unde a avut loc accidentul avocatului. Această îl îngrijește în secret, fără că mama ei să știe de existența acestuia. Sîla se bucură de sprijinul celei mai bune prietene, Zehra, pentru a-l îngriji pe Kuzey, cea din urmă știind cât de aprigă este mama prietenei sale și că ar fi aspru pedepsită pentru „comportamentul” fiicei sale.

Mama Sîlei, Cavidan, este atât de rea încât tânăra și sora ei mai mică, Bahar, se tem de ea și fac tot posibilul să îi între în grații pentru a nu avea de suferit.

Yîldîz trece prin momente cumplite și nu își poate reveni după pierderea lui Elif. Aceasta chiar încearcă să facă un gest extrem însă, printr-o coincidență fericită, va fi salvată de la a face un gest necugetat.

 

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul „Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.