În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, îl regăsim pe agentul secret Hamilton, aflat în situații care-i pun viața în pericol, în urma problemelor cauzate de Haig.

Citește și: Handan nu-i dă pace lui Kuzey! Iată ce se întâmplă astăzi în noul episod din „Dragoste și speranță”, de la ora 19:00!

Pentru a găsi informațiile pe care Borisov le-a transmis lui Norling înainte de moartea sa, Hamilton călătorește în Ucraina, fără să știe că Haig a angajat asasini pentru a-l ucide.

Haig se dovedește a lucra pentru Pence, care îl convinge pe Gripenberg să-și cumpere sistemul de securitate cibernetică după ultimele atacuri din Suedia.

După o vizită a SÄPO, DG decide să se întoarcă pe câmpul de luptă. Hamilton reușește să găsească unitatea USB a lui Norling, care fusese ascunsă de Mike. Astfel, se va dovedi că aceasta conține sute de articole de știri prefabricate similare cu cele găsite de Hamilton despre atacul terorist de la Stockholm.

Hamilton este descoperit de asasinii lui Haig și este salvat în ultima secundă de Tarabasov, care îi oferă agentului secret ajutorul pentru capturarea lui Haig.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Agentul Hamilton”, difuzat numai la Kanal D2.