Șoferul unui autobuz în care se aflau mai mulți călători a făcut infarct la volan la scurt timp după ce a plecat dintr-o autogară din Vaslui. Pasagerii speriați au fost nevoiți să intervină. Reporterul Delia Săndulachi a venit cu toate detaliile despre acest caz.

Citește și: A ucis un om și a rănit alți 2 după ce s-a înecat cu o bomboană. Tragedia s-a petrecut pe un drum din Zărnești

„Autobuzul abia plecase din Autogara Bârlad. Șoferului i s-a făcut rău în mers, iar călătorii au fost nevoiți să oprească singuri mijlocul de transport. Oamenii au sunat imediat la 112 și un echipaj de ambulanță a ajuns imediat la fața locului. L-au resuscitat zeci de minute pe șoferul de 57 de ani, însă în cele din urmă au fost nevoiți să constate decesul. În imaginile amator surprinse după tragedie se văd călătorii.

Au scăpat teferi, însă erau cu toții afectați de scenele la care au asistat mai ales că printre ei se aflau și câțiva copii. Polițiștii au deschis acum o anchetă în acest caz. Momentan acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.