Din cauza unei bomboane, un șofer de camion a ucis o persoană și a rănit două pe o stradă din Zărnești. Bărbatul s-a înecat în timp ce se afla la volan și a intrat într-un grup de pietoni.

„Accidentul s-a petrecut în centrul orașului Zărnești. Un șofer în vârstă de 53 de ani, care conducea o autoutilitară, a pierdut controlul volanului, a intrat cu vehiculul pe trotuar, acolo unde se aflau doi muncitori care lucrau la o casă, iar mai apoi a lovit un bărbat în vârstă de

72 de ani, care era preot romano catolic acolo, în oraș. Impactul a fost atât de puternic încât toate cele trei victime au fost rănite grav și au fost transportate la spital.

Două dintre ele au rămas internate însă, din păcate pentru preotul romano catolic, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Ei au fost nevoiți să declare decesul.

La audieri, acolo, la fața locului, șoferul de 53 de ani le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul vehiculului din cauză că s-ar fi înecat cu o bomboană, însă acest lucru este cercetat în continuare de polițiști. Oricum pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D2.