Un episod revoltător s-a derulat în Brăila. Șoferul unui mijloc de transport în comun aflat în cursă nu a mai vrut să plece de pe loc. A dat jos pasagerii și a închis ușile. Un copil, spun oamenii, l-ar fi enervat peste măsură pe șoferul autobuzului. Delia Săndulachi a explicat această situație ireală, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Un proiect de lege ar putea aduce pedepse drastice pentru șoferii care se urcă la volan băuți sau sub influența substanțelor interzise

„Călătorii spun că la un moment dat șoferul enervat de zgomotul pe care îl făcea copilul le-a spus acestora să coboare și a închis ușile autobuzului fără nicio explicație. Oamenii spun că au fost lăsați seara, în mijlocul străzii, după incident. Bărbatul le-ar fi spus cu totul altceva colegilor din dispecerat, că ar fi avut o altercație cu un pasager care vorbea foarte tare la telefon și l-ar fi deranjat în timp ce conducea.

Acum, reprezentanții companiei de transport din Brăila au decis să-l suspende pe angajat și au demarat și o anchetă internă pentru a afla ce s-a întâmplat mai precis. Gestul bărbatului i-a șocat pe toți, având în vedere că acesta lucrează de mai bine de șapte ani în companie și este văzut de toți ca un angajat model. O anchetă au deschis și polițiștii și rămâne de văzut dacă bărbatul va fi tras la răspundere pentru cele întâmplate”
,
a declarat reporterul NEWSTIME.